[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
隻nier 真係好正
偷跑無得save

好狂妄
小朋友OT又準備被人狙擊

好狂妄
小朋友OT又準備被人狙擊

撚狗轉運等我一抽入魂
女賊旺角偷餐具失手被擒。現場豉油街50號富達大廈,一樓是大家樂快餐店。凌晨3時許,姓李(57歲)保安透過閉路電視目睹1名女子鬼鬼祟祟從後巷潛入,懷疑她有不軌企圖,於是報案。警員到場搜索,於後樓梯截獲一名姓林(44歲)女子,在其攜帶的購物袋搜出一批即棄餐具,包括膠刀及膠叉等。有人辯稱從快餐店擺放後門雜物堆中拿走,警方調查後,以涉嫌企圖盜竊將林拘捕,再帶署扣查。
你改呢個網名既原因
https://lihkg.com/thread/128965/page/9?ref=web- 分享自 LIHKG 討論區
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未

點知有無人咁 m
其實老幻有冇過黎因為我岩岩見到時事台有一個叫最終幻想
其實刑天放工未
其實刑天放工未

放左工好耐
其實刑天放工未

冇放工依個概念
其實刑天放工未

冇放工依個概念

其實老幻有冇過黎因為我岩岩見到時事台有一個叫最終幻想

除左佢仲有邊個
其實刑天放工未

冇放工依個概念

其實刑天放工未

冇放工依個概念

好撚攰
好撚攰

又食女
哈佬
https://lihkg.com/thread/129739/page/1

據印度國家犯罪紀錄局的統計,單在2015年發生超過32萬宗有關女性受害的罪行舉報,當中包括強姦、綁架、性騷擾等。

真係CLS
仲有港女唔撚識死去先好野
扑狗又有玩大陸槍game
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未

中文版係咪下個月?
https://lihkg.com/thread/129537/page/1

其實大部份老豆老母都係咁諗
成日覺得依家啲人冇用,受唔住壓力
根本冇諗過依家啲學生壓力可能仲大
大撚把人一枝杆打一船人
之前我記得係"一個人"個FB PAGE度搵到張圖,話將啲父母對細路ge期望,培訓,放番落自己度會點
試諗下
你收左工之後仲要日日去上堂學野
你個仔/女日撚日都話你唔撚夠上進,人地老豆老母醒過你幾多
又想睇下呢啲所謂"捱過世界"ge人頂唔頂得住囉
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未

中文版係咪下個月?

中文版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞