[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
你還有層樓

老母話我留係香港先比我

你老母仲咁想你係香港

唔留係香港就賣左佢幫扶扶係日本買

依家好多係日本買樓既香港代理
扶他進化成為扶桑
今晚達朝回歸
龍G新mode好悶

今晚達朝回歸

達哥返黎啦
沙田UA戲院塌石屎擊中女觀眾 今晚封場冇戲睇
2017-02-20 18:22:09 HKT

沙田新城市廣場UA戲院,下午4時許,一名女子觀看電影期間,天花突然有石屎剝落,擊中她的頭部,職員見狀報案,女傷者由救護車送院治理。警員接報到場調查,職員事後將戲院暫時封閉,持票市民未能入內。

根據UA網上即日門票訂購系統顯示,已沒有今晚沙田UA戲院的門票出售。《蘋果》正就事件向UA查詢,暫時未有回覆。

新城市廣場UA是全港首間UA戲院,自1985年起進駐新城市廣場,當年開創多影院組合電影院先河。新城市廣場於2007年展開重建工程,UA亦隨之拆卸,僅留兩個影院,原定重建後將提供2個IMAX戲院,惟因與政府就增加樓面面積的補地價爭拗,自08年底停工。
巧撚悶

沙田新城市廣場UA戲院,下午4時許,一名女子觀看電影期間,天花突然有石屎剝落,擊中她的頭部,職員見狀報案,女傷者由救護車送院治理。警員接報到場調查,職員事後將戲院暫時封閉,持票市民未能入內。

根據UA網上即日門票訂購系統顯示,已沒有今晚沙田UA戲院的門票出售。《蘋果》正就事件向UA查詢,暫時未有回覆。

新城市廣場UA是全港首間UA戲院,自1985年起進駐新城市廣場,當年開創多影院組合電影院先河。新城市廣場於2007年展開重建工程,UA亦隨之拆卸,僅留兩個影院,原定重建後將提供2個IMAX戲院,惟因與政府就增加樓面面積的補地價爭拗,自08年底停工。

4D
鳩掂搬
如果我年尾之前可以儲多五萬就去bobo

咩係bobo

咩係bobo

boboboy我就識
屌你老母買fnn俾個廢老打尖
本身以為個阿婆叉埋黎係同個阿叔識
點知原來係扮撚哂野

4D

想當年間戲院又大又靚
舒舒服服
成日去睇戲
之後無啦啦拆細左
屌佢老母

咩係bobo

strasbourg
點知原來係扮撚哂野

班廢老趕撚住投胎
點知原來係扮撚哂野

班廢老趕撚住投胎

佢買完之後個袋一直無拉埋
入面d野就跌哂出黎咁款
我就唔撚提佢
到佢拎完外賣走都無人提佢
LOMOOOOOOOOOOOOOO
好多mks
其實和真係咪真係嚇死
其實和真係咪真係嚇死

LOMOOOOOOOOOOOOOO

llm
其實和真係咪真係嚇死

渣架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞