[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
有無冬馬隻碟share🤔

動物花園有 仲有flac
扶他不如去力威健身
嘩你睇下d 肌肉幾靚

我唔想要掙扎
有無冬馬隻碟share🤔

動物花園有 仲有flac

Oh thanks
扶他不如去力威健身
嘩你睇下d 肌肉幾靚

我唔想要掙扎

去做番一個月就應該有效架喇
仲有胡cfu 幫你拍片
如果唔係收咁貴我都想試下力威
futa強
扶他不如去力威健身
嘩你睇下d 肌肉幾靚

我唔想要掙扎

仲有胡cfu 幫你拍片

諗起個post胡cfu真身上黎叫人入力威
如果唔係收咁貴我都想試下力威

一個月就見成效
琴日突然心血來潮,用用下電腦又想打丁 咪即刻左手插好個iphone耳筒,右手click 入thisav.com 準備好一切 當我享受緊環迴立體聲?時候,妹妹無啦啦敲門:「哥哥熄聲啦 」 我嚇到立即熄埋個網站,再扮無辜問:「咩聲 」 「D女人叫聲呀 」 我心裡面屌左聲,點解咁都聽到架 我即刻開首歌聽下是咪耳筒插唔實,一聽先知原來漏音好西利 同開喇叭無分別 我唯有死死氣咁同妹妹講sorry啦 我屌你老尾iphone 高登仔以後打J咪再用apple耳筒啦
扶他不如去力威健身
嘩你睇下d 肌肉幾靚

我唔想要掙扎

仲有胡cfu 幫你拍片

諗起個post胡cfu真身上黎叫人入力威

假架 個post後尾有十幾個胡cfu
跟ipcfu學溝女好過
琴日突然心血來潮,用用下電腦又想打丁 咪即刻左手插好個iphone耳筒,右手click 入thisav.com 準備好一切 當我享受緊環迴立體聲?時候,妹妹無啦啦敲門:「哥哥熄聲啦 」 我嚇到立即熄埋個網站,再扮無辜問:「咩聲 」 「D女人叫聲呀 」 我心裡面屌左聲,點解咁都聽到架 我即刻開首歌聽下是咪耳筒插唔實,一聽先知原來漏音好西利 同開喇叭無分別 我唯有死死氣咁同妹妹講sorry啦 我屌你老尾iphone 高登仔以後打J咪再用apple耳筒啦

apple無線耳筒漏音都好勁
一入lift聽到哂
Nintendo Switch 遊戲將綁定玩家帳號 不再綁定硬體

有妹
屋企用open air headphone 有錯嗎
Nintendo Switch 遊戲將綁定玩家帳號 不再綁定硬體

賣唔到
冬馬隻碟d歌咁好聽

yes
鋼琴版powder snow超神

反而臭雞果d麻麻地

yes 好難聽

賣唔到

老任出機仲買
之前ps4同xbox one出個時都係咁講
之後俾人屌完先話唔綁
老任?
訂左Switch個D
sony打手表示
無啦啦又有野做 低能

賣唔到

老任出機仲買
之前ps4同xbox one出個時都係咁講
之後俾人屌完先話唔綁
老任?
訂左Switch個D

咁真係唔洗買
機戰v最後決定買psv版
椰棗Dates

阿拉伯世界,以前在大片的沙漠。
沙漠旱,植物稀少,可以生存的植物,生命力都特別強盛,其中有一種樹,屬於棕櫚科,枝幹粗糙,傘狀的枝葉上,生一叢叢色澤艷麗的果實。
這就是椰棗。

椰棗也就是我們說的蜜棗,生長在這麼旱艱苦的環境下,可以結出來的果子,必定吸收了全樹的精華,成為精品。

沙漠地帶,沒什麼出產,只產蜜棗。到了杜拜,五星級酒店大堂,常有侍應托了盛椰棗的銀盤,請等候的客人品嚐。椰棗從樹上掉下來,也不用特別加工,曬了就可吃。講究的,會將棗子剖開,或夾一條香橙蜜餞,或夾一顆果仁,成為奉客上品。

阿拉伯人早上起床,喝一杯不加糖的咖啡,吃一顆椰棗,便是一頓早餐。據說以前生活困苦的時候,阿拉伯男人一天的口糧,只有七顆椰棗,可見這東西對人體幫助多大。還有人說,椰棗是天然的「偉哥」,阿拉伯男人一天吃七顆,就可以應付四個老婆了。

其實椰棗是一叢一叢生的,一棵椰棗樹上,結了不知其數。成熟之後,掉得一地,爛在泥,是螞蟻的福音,那天在阿布扎比的舊皇宮參觀,只見滿地落棗,走到樹下去撿,踩得一腳,嵌進鞋底花紋之中;其粘無比,不一會又硬硬,這天然「偉哥」,原來自己會硬的。

玩完借俾我

玩完借俾我

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞