[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
最後張ssr換左禍騎,然後抽5下副都張ssr中左萬像,5下聖都個張中左騎長,想要聖女多啲 之後抽咩好?

等月頭
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未

中文版係咪下個月?

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

又要陪女

唔係陪 係屌
屌扶他
屌 dg出魔伊 仲未執係咪on9
屌扶他

比錢

d人打爆未

中文版係咪下個月?

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

又要陪女

唔係陪 係屌

扶他幫我 買
機戰又無咩心機玩

d人打爆未

中文版係咪下個月?

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

又要陪女

唔係陪 係屌

[img]https://na.cx/i/8GWi01c.jpg[img]
扶他幫我 買

乜9黎 好鹽濕
屌扶他

比錢

出力
機戰又無咩心機玩

前行政長官曾蔭權被裁定公職人員行為失當罪成,今早在高等法院被判囚20個月。
前行政長官曾蔭權被裁定公職人員行為失當罪成,今早在高等法院被判囚20個月。

唔係冇援刑下話 公平咩
機戰又無咩心機玩

玩到悶

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

又要陪女

唔係陪 係屌

[img][url]https://na.cx/i/8GWi01c.jpg[img][/url]
扶他幫我 買

乜9黎 好鹽濕

平時日日玩既game
今でも覚えてる あの日見た雪の白さ
今でも覚えてる あの日見た雪の白さ

呢首就聽水樹奈奈啦
初戀拍左七年 佢今年畢業做醫生
青梅竹馬 經歷好多野 佢媽咪幾鍾意我
佢細佬成日搵我打機打波 成家都接納我
希望我地會結婚

問題有時女朋友太強勢 連我買對鞋 買對襪都要問過佢 但無嫌我廢 對我好好 由細到大都幫我安排好哂啲野 但前年發覺屋企啲套唔同左牌子 我用開0.01 佢應該唔知 買番0.02 真係明眼人一睇就知 踢爆佢偷食

之後佢都有話知錯又乜又柒 但真係好嬲 因為仲要係我張床用我啲套屌我個西 分左手九個月識左第二個女朋友

翔清正仆街
非法行乞是違法,大陸人來港行乞更是違反逗留條件,雙重違法。

身為特首參選人的林鄭月娥,卻鼓勵違法,上月在沙田施捨五百元給一名內地乞婦,旋即被鬧爆她「離地」,扮善心變公關災難,被人質疑對世事的掌握能力。

鬧劇背後,卻揭露了嚴重禍患,內地來港乞丐,原來不是單打獨鬥,背後有集團嚴密操控,而被捕人數,三年來也升了近三倍。

本刊連日追蹤受林鄭援助五百元的丐婦,原來亦由乞丐集團操控。

登上報章後,她一度失去蹤影,但沒有離開香港,只是轉換了乞食地點。本月初,本刊便在旺角東港鐵站外,發現她跪地行乞。記者監視期間,看到她不時無聊玩手機,而且每小時平均有過百元收入,更因好心人送麵包,午餐都節省。

每日開工十小時,收入可過千,晚上則回到油旺區一幢大廈內的乞丐竇,由組織提供吃住。

本刊記者在大廈連日監視,發現該單位除了「林鄭乞丐」外,還有多名內地老婦乞丐出入,全部都自稱來自湖北,早出晚歸開工十分勤力。

根據消息人士提供的線索,記者本月在旺角東港鐵站外發現這名乞丐。當時她穿上同一件衣服跪在地上,旁邊放了一個布製的缽,雙手不停向途人叩拜行乞。

可能農曆新年過完不久,老婦大有「斬穫」,不少途人給錢外也給她利是。只見她會立即把利是拆開,並手法敏捷地將紙幣放進衣服口袋內。期間,一名男途人可能見她「身世可憐」,到便利店購買蛋糕給她當作午膳。

每小時賺100
大約一小時後,老婦覺得已有一定收穫,便收捨東西前往附近快餐店的洗手間。記者尾隨入內,發現她原來是躲在洗手間點算每小時的收穫。

她步出洗手間後,就走到快餐店收銀櫃位,記者以為她想購買食物,原來她只是要求職員替她將硬幣兌換成紙幣,看來是想減輕重量,但被職員拒絕。老婦沒有放棄,轉到另一間韓國小食店查問,一名女職員願意幫她,點算完一堆硬幣後,便給了一張百元鈔票給她,老婦以普通話連番說「謝謝」。

換完鈔票後,她再返回相同位置繼續行乞,這次她沒有跪,而是坐在地上。當時是放學時間,不少中學生行過時,都會主動施捨金錢給她。短短一小時,記者估計她又再落袋超過一百,好過不少打工仔。

撰文:艾馬、非從
攝影:韋平、王晴、海江田、金文
希望我地會結婚

問題有時女朋友太強勢 連我買對鞋 買對襪都要問過佢 但無嫌我廢 對我好好 由細到大都幫我安排好哂啲野 但前年發覺屋企啲套唔同左牌子 我用開0.01 佢應該唔知 買番0.02 真係明眼人一睇就知 踢爆佢偷食

之後佢都有話知錯又乜又柒 但真係好嬲 因為仲要係我張床用我啲套屌我個西 分左手九個月識左第二個女朋友

翔清正仆街

睇完都唔知係男朋友定女朋友
出魔伊係咪癡線
希望我地會結婚

翔清正仆街

請會員一個天才解釋下
出魔伊係咪癡線

pad同公廁一號七罪合作
係咪姐係好快會同公廁二號fate合作
希望我地會結婚

翔清正仆街

請會員一個天才解釋下

返工啦契弟

d人打爆未

中文版係咪下個月?

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

又要陪女

唔係陪 係屌

[img]https://na.cx/i/8GWi01c.jpg[img]
扶他幫我 買

乜9黎 好鹽濕

overwatch
fps黎
隻nier 真係好正
偷跑無得save

d人打爆未

中文版係咪下個月?

yes

唔係延左去4月咩

唔知wo
反正唔夠時間玩
遲d 出ok

爆左機戰先
不過我細佬好似會買
所以我可能等佢6月返香港先玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞