[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
最後張ssr換左禍騎,然後抽5下副都張ssr中左萬像,5下聖都個張中左騎長,想要聖女多啲 之後抽咩好?

依家5下先必中個2張
順序咁中
你再抽多5下就會中聖女
不過好快有V2啦
出魔伊係咪癡線

pad同公廁一號七罪合作
係咪姐係好快會同公廁二號fate合作

填左5年火影+JOJO都未出啦
出魔伊係咪癡線

西到同成本書合作 佢真係覺得佢大把時間咁
出魔伊係咪癡線

西到同成本書合作 佢真係覺得佢大把時間咁

屌 佢淨係tsubasa係咪會死
初戀拍左七年 佢今年畢業做醫生
青梅竹馬 經歷好多野 佢媽咪幾鍾意我
佢細佬成日搵我打機打波 成家都接納我
希望我地會結婚

問題有時女朋友太強勢 連我買對鞋 買對襪都要問過佢 但無嫌我廢 對我好好 由細到大都幫我安排好哂啲野 但前年發覺屋企啲套唔同左牌子 我用開0.01 佢應該唔知 買番0.02 真係明眼人一睇就知 踢爆佢偷食

之後佢都有話知錯又乜又柒 但真係好嬲 因為仲要係我張床用我啲套屌我個西 分左手九個月識左第二個女朋友

翔清正仆街

請會員一個天才解釋下

返工啦契弟

而家冇法伊同黑旺旺抽
仲有黑白饅頭
出魔伊係咪癡線

山本係咪好憎世界第一
出魔伊係咪癡線

山本係咪好憎世界第一

富奸死忠既話又唔出幽遊白書
真係唔知想點
出魔伊係咪癡線

山本係咪好憎世界第一

富奸死忠既話又唔出幽遊白書
真係唔知想點

我 很強
希望我地會結婚

問題有時女朋友太強勢 連我買對鞋 買對襪都要問過佢 但無嫌我廢 對我好好 由細到大都幫我安排好哂啲野 但前年發覺屋企啲套唔同左牌子 我用開0.01 佢應該唔知 買番0.02 真係明眼人一睇就知 踢爆佢偷食

之後佢都有話知錯又乜又柒 但真係好嬲 因為仲要係我張床用我啲套屌我個西 分左手九個月識左第二個女朋友

翔清正仆街

請會員一個天才解釋下

返工啦契弟

翔清真識玩
笑撚左
希望我地會結婚

翔清正仆街

請會員一個天才解釋下

返工啦契弟

天翔
NTR
大陸IOS付款方式無得揀唔落
整唔到
整唔到

又買 ac
整唔到

又買 ac

no la
play long ching gun game
整唔到

又買 ac

no la

唔係少女前線咩
整唔到

又買 ac

no la

唔係少女前線咩

yes
long ching話大陸個個好似爽D
但申請唔到大陸IOS
整唔到

又買 ac

no la

唔係少女前線咩

其實係咪艦女人玩法?
整唔到

又買 ac

no la

唔係少女前線咩

其實係咪艦女人玩法?

應該係
cc新手lm
扑狗你要用vpn開ac
有得揀無ga
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞