[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike

【20:34】撐警集會上,有講者稱要「演繹」平日警員被侮辱的情況,帶領全場大叫「屌你老母」。

另有當差三十年的警員發言指,警員也有尊嚴,但他們被粗口辱罵時,就沒罪名可拉對方;他指警察有強大的員佐級協會,望感動社會賢達和立法會議員,設立針對侮辱公職人員行為的條例。

自認打人係唔係拉得
60 70時代個個警察都收片咁依加係咪一樣咁收

櫻花大戰正式參戰機戰[black]CC[/black]

我唔想玩多隻CC喎
4個警察協會今晚聯合舉行的特別代表大會,除了獲建制陣營多名鷹派人物上台撐場,亦邀請不少前線警員上台分享,其中一名上台分享的前線警員大吐苦水,指執勤時經常被人侮辱,要「帶埋阿爸阿媽返工」,並即場示範平日辱警的情況,在台上爆Seed高喊「X你老母」,結果獲台下的伙計大聲歡呼叫好,網上媒體《立場新聞》所拍得的片段更顯示,台下隱約聽到有不少人跟着呼應「X你老母」。

sell屎都成日俾人屌老母 咁佢地係唔係都可以打個客一獲
水滸傳
你有壓力 我有壓力
你有壓力 我有壓力

有壓力都要找雞脾條數架
你有壓力 我有壓力

有壓力都要找雞脾條數架

召喚翔春
無頭騎士好慘
su ba la si
其實溝女真係好簡單
唔洗特別做啲咩 同佢whatsapp講下d曖昧嘢 幫佢改下花名 得閒send隻豬嘅emoji 之後約下佢行街睇戲食飯 行街記住行d多人嘅地方 增加身體接觸 睇戲記住簡間冷氣特別勁嘅同埋一係睇愛情片 到d好感人嘅位就一嘢渣佢下面隻手 睇鬼片女仔通常都會扮驚 咁你就攬住佢 個人同拖手 咁咪輕鬆得米囉 都唔明有幾難 食飯求奇去間茶記都得架啦 因為通常d女去到喱個位已經出曬水 之後就去九龍塘自己執生啦

利伸 高富帥
其實溝女真係好簡單
唔洗特別做啲咩 同佢whatsapp講下d曖昧嘢 幫佢改下花名 得閒send隻豬嘅emoji 之後約下佢行街睇戲食飯 行街記住行d多人嘅地方 增加身體接觸 睇戲記住簡間冷氣特別勁嘅同埋一係睇愛情片 到d好感人嘅位就一嘢渣佢下面隻手 睇鬼片女仔通常都會扮驚 咁你就攬住佢 個人同拖手 咁咪輕鬆得米囉 都唔明有幾難 食飯求奇去間茶記都得架啦 因為通常d女去到喱個位已經出曬水 之後就去九龍塘自己執生啦

利伸 高富帥

Mk飯
Mk飯

ME 真毒
Mk飯

ME 真毒既話呢個世界無人有資格叫mk

同樣要求特赦

🤔

大隻企
企又屈
企又屈

屈你老母牙 現充牛肉飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞