[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
依排百合姬個封面係邊套黎 連續3期

我都想問你 好靚

我淨係知唔係ntr同citrus

我都想問你 好靚

ntr個mk好煩。。。
4月都係 好似係封面only?我搵唔到

我都想問你 好靚

ntr個mk好煩。。。

ntr班男人好煩
原來citurs動畫化

我都想問你 好靚

ntr個mk好煩。。。

ntr班男人好煩

綠帽果個還好
個mk真係見到就想飛
但又好似留曬伏筆咁
好似係得封面1頁加第1頁半版

我都想問你 好靚

ntr個mk好煩。。。

ntr班男人好煩

綠帽果個還好
個mk真係見到就想飛
但又好似留曬伏筆咁

係 真係好撚煩 仲要成日打鳩個女2 仲要成撚日貢出黎同佢扑野 仲顛過八度和音

我都想問你 好靚

ntr個mk好煩。。。

ntr班男人好煩

綠帽果個還好
個mk真係見到就想飛
但又好似留曬伏筆咁

係 真係好撚煩 仲要成日打鳩個女2 仲要成撚日貢出黎同佢扑野 仲顛過八度和音

yes
有冇人玩cc
有冇人玩cc

百合姬d畫風好參差
百合姬d畫風好參差

多左好多新連載

血液不足事件,作為繼房屋、土地、器官、奶粉、學位之後,另一個資源被分薄的案例

咁耐以黎,聽到依句最哽耳:捐血救人。
Hi Auntie,捐錢都可以救人啦,知唔知幾多人因為無錢買標靶藥而死?
又唔見手持十幾層樓收租既人捐錢?
錢就係你既,血就係大家既,我Hi Auntie啦。

啲人無血就要我捐比佢,我無錢無樓無女無希望又邊個捐比我/幫下我?
仲要比班既得利益者迫你讓座OT 無補水,俾血佢繼續黎剝削我 ?

屌你老母而家顯卡又唔比講
其實lihkg有幾多反社會人格障礙中二病白痴仔

十卜牙JOE

唔俾講顯卡,唔俾上bilibili,仲有冇其他

唔比食女

而家應該老麥都唔比食

唔比食女

咁你就死得啦
見到大家對於基督教一知半解[解答+你問我答]
https://lihkg.com/thread/131233?ref=ios

精彩
幾時放工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞