[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike

今日又leg day
想skip

San
好撚濕呀 係咪痴線架

好撚濕呀 係咪痴線架

又挽囡
有冇得去平機會告佢歧視毒撚

今晚12點開賣!2人同遊優惠!12月31日前出發,單程飛台灣$146、東南亞$174、日本/韓國$258 起 – HK Express (詳情:https://flyday.hk/45230)

乜又係你兩個呀?係呀!HK Express 今晚推出二人同遊優惠!12月31日前出發,單程飛台灣$146、東南亞$174、日本/韓國$258 起!連稅計每人來回台中/花蓮$677、清邁/清萊/布吉$794、石垣島$771、釜山/濟州$936、廣島/高松/鹿兒島$939、東京$1,131 等等!記得訂飛時人數必須為2嘅倍數先有同行優惠!想訂就要tag埋朋友仔先買到飛喇!今晚12點開賣!

優惠航點單程價錢如下 (優惠需要雙數人數出發):
台中/花蓮$146 (來回連稅$677)
峴港$174 (來回連稅$745)
石垣島$258 (來回連稅$771)
清邁/清萊/布吉$174 (來回連稅$794)
芽莊$216 (來回連稅$811)
釜山/濟州$258 (來回連稅$936)
高松/廣島/鹿兒島$342 (來回連稅$939)
暹粒$258 (來回連稅$971)
首爾$258 (來回連稅$973)
仰光$258 (來回連稅$988)
福岡$342 (來回連稅$1,011)
塞班$342 (來回連稅$1,076)
名古屋/東京羽田$342 (來回連稅$1,131)
東京成田$342 (來回連稅$1,137)
關島$342 (來回連稅$1,142)
大阪$342 (來回連稅$1,169)

今日又leg day
想skip

weekend先leg day
唔想第二日太累
今日又leg day
想skip

weekend先leg day
唔想第二日太累

過左成個禮拜個人唔夠電先做腳priority會唔會低左dd
不過我就算唔skip都係求其做
第二日都唔會特別攰
4! 條現充又去旅行食女

Cc post係咁架啦

Cc post係咁架啦

企醬已經返早

冇得買單人呀屌你

Cc post係咁架啦

企醬已經返早

冇得買單人呀屌你

買雙人 一個人去三個人番

冇得買單人呀屌你

我都想

冇得買單人呀屌你

我都想

4i幾時飛
達哥番黎啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞