[A/I] Chain Chronicle[41] 瘋狂開錯 你問我答

1002 回覆
0 Like 0 Dislike
打唔贏女神級點算

借朋友ssr 騎 凱恩 打

用騎隊?但我得幾個朋友……

有冇清可以carry me
打唔贏女神級點算

我轉左凱恩, 不過得70lv
你試下
不過10wave你新手有凱恩都可能要食1-2粒復活果
打唔贏女神級點算

你試下

我騎隊勁低lv
打唔贏女神級點算

你試下

我騎隊勁低lv

你有冇維茲
有就騎法奶隊
簡騎珠。開凱恩技
做乜翔清隻碟仲未改價 好撚驚

。姐係點

我平時係原價落單 打STAFF CODE係底之後等佢地改staff price 平時一個鐘左右就會改 但係今次仲未改 唔知做乜鳩 晏d都唔改就email過去屌柒班mk
講完就改左 睇黎班垃圾moon緊post驚比我屌
下個月20號先有公眾假期
講完就改左 睇黎班垃圾moon緊post驚比我屌

屌你老母

屌你老母

john me

屌你老母

john me

mo degree too rubbish
mo degree how to find work in jp ah diu le no mo
ニーア オートマタ (日本版) 1 1 US$53.50 US$53.50 入荷待ち
瞬間平10蚊
mo degree how to find work in jp ah diu le no mo

TOEIC
有fd子得asso而家都返緊醫院做通訳
【差佬晒馬】七警決定上訴求脫罪!陳祖光:要堂堂正正返警隊

2017-02-23 00:04:53 HKT 

7警在傘運時索起示威者曾健超雙手,搬至暗角圍毆,被裁定「襲擊致造成身體傷害」罪成,入獄2年。雖然法官已考慮各求情理由,減刑6個月,就連辯方的資深大律師駱應淦,也指刑期不算過重,但不少撐警人士仍不滿。警察隊員佐級協會主席陳祖光指,7警決定上訴,「唔係上訴刑期,係上訴判罪」,又指在周一收到一哥的批准,周二才開始為7警籌款,故現時未有籌款數字。

陳祖光指,警察會循合理渠道上訴,「我哋當然希望上訴成功,(7警)能夠堂堂正正從法庭返屋企,喺警隊繼續服務」,又指7警定罪後,協會與管理層有緊密合作及溝通,「每一個行動同步驟都與管理層同步,不存在對管理層不滿」。
<蘋果>

魔性

TOEIC

me english very rubbish
打唔贏女神級點算

你試下

我騎隊勁低lv

你有冇維茲
有就騎法奶隊
簡騎珠。開凱恩技

維茲係素晴個個?我有但未滿lv

TOEIC

好過日本人就得啦

TOEIC

好過日本人就得啦

除左口音之外應該都好唔過下之咩 典睇

今次機戰有L2同R2有咩用

今次機戰有L2同R2有咩用

今晚話你知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞