[香港獨立]水如何解決?

498 回覆
2327 Like 30 Dislike
當年民族黨已經擊破哂
可惜行得太前
sorry 你啱
係同一邦聯下嘅列支敦士登
由德國瑞士奧地利形式上保護
軍隊同平民既分別只在於訓練同武裝
香港人有能力有財力有智力
各方面嘅人才都有
只要唔好絶望 一定會有成功獨立嘅一日!
如果沖涼都用樽裝水 點解決駁去熱水爐問題?
洗碗洗衫都用樽裝 一個月開支都幾金
如果唔係匪國人湧入,根本衣食住行都唔係問題!
中國本身糧食都不足,是世界第一糧食入口國!
就算起唔切咁多座我地都仲可以繼續買水喎
新加坡越買越少馬來西亞水 我地又可唔可以補返佢張單同馬拉買水呢
而家飲緊屎水
我寧願飲化啖水
係垃圾正苦想送錢比支那洗咋嘛, 先咁貴買污染晒嘅東江水, 仲要比支那人覺得自己係恩主!
揾海水化淡揾到
有無人可以翻譯下係預計做定做緊定FF緊

http://library.legco.gov.hk:1080/search~S10*cht?/Xm:({u6D77}{u6C34}{u5316}{u6DE1})&SORT=D/Xm:({u6D77}{u6C34}{u5316}{u6DE1})&SORT=D&SUBKEY=m%3A(%E6%B5%B7%E6%B0%B4%E5%8C%96%E6%B7%A1)/1%2C469%2C469%2CB/frameset&FF=Xm%3A%28{u6D77}{u6C34}{u5316}{u6DE1}%29&SORT=D&2%2C2%2C
技術上要咁遠輸水好困難
DNLM 前排吹風話食水聯網!
食水得到「供應」後,就大條道理拆船灣淡水湖!
我覺得係軍隊唔係一個必須項目黎
當然有嘅話係歡迎的
都2019年啦
仲講水資源
華夏*
邦聯*
吹緊風起磁浮鐵路!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞