[急求目擊者,請廣傳!] 26歲青年現被控謀殺(發生於616晚)

2493 回覆
4720 Like 31 Dislike
Push
Push
幫推
幫幫手散出公海!!!
我真係唔明
我忍左好耐
你自己都認左有出手推
你阿媽你朋友全部都知道你有推
你憑咩覺得唔係你殺死呀?
就係因為你呢一推 推到佢後腦落地致死
不論中間原因係咩
係你口中講既打尖定踢左你一腳
我唔在場 我真係唔明發生d咩咁大件事要去到死左個人大家都覺得佢冇問題 仲要肆意侮辱我家人
係咪嚴重到值得要去到死既地步?
你係有心定無意都好
你完全冇歉意?你覺得佢打尖所以就算係死左都唔關你事?你係唔係人呀?你有冇掉返轉諗如果果個係你阿媽你會點諗呀?
你而家殺左一個屋企既爸爸 幾個孫既爺爺呀
你點都欠我地屋企一個道歉呀係咪呀?
上報紙淨係識話無辜
你有推既話你邊方面無辜呀?
你有冇諗過你自己係咪需要負責任呀?
你話你等到個所謂醫生話冇事先走
你咁有責任咁無辜你明知有警察黎緊你唔等埋?
你咁有責任咁無辜你唔等白車黎到先確認佢係咪真係冇事?
講咁多野想合理化自己不顧而去好過d呀?
你唔留低講發生咩事你走上船?
你覺得一個六十幾歲既人撞親後腦會冇乜事?
你覺得跌落地暈埋都唔大件事?
反省下啦咁大個人

我地唔care你最後到底坐幾耐
你坐幾多碌我屋企都係少左個人
我地淨係想知事實係點
由一開始出post搵目擊者到而家都係
但係我真係好反感你同你家人完全唔覺得自己有錯
Push
push
Push
Push
死者係你家人?
客觀地講 疑兇其實都無可能再透過任何途經發現,由被扣查開始...

有唔同報導唔同內容,咁其實由倒地到死亡兩日都係醫院?

你唔係現場,即使佢係一推,而死者因此倒地...
但係有唔同報導指疑兇係被死者飛腳後先有此行動

始終 一日法庭未落案起訴 未還原所有事..
都唔可以講咁多不負責任既事
對任何一方都唔公平

死者既死 無人想,
新聞有邊啲係真係假,係加重語氣呢
問到有咩講,話唔小心、有推 講乜都係無用既,等俾人插。
睇呢種情況都幾肯定條你老豆出手先, 然後被個後生還手推左佢一野, 自己再失平衡後腦撞地
係咪起左飛腳就要死呀?
如果係咁理直氣壯既不如當日直接打死佢啦
你唔諗下咁大份人會唔會係好細力就推到跌成咁?
而家係邊個不負責任?
你冇野呀?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞