[急求目擊者,請廣傳!] 26歲青年現被控謀殺(發生於616晚)

2493 回覆
4720 Like 31 Dislike
成件事都係唔好跟車太貼,好多未知因素

1)死因係咪因為呢一跌 導致造成呢13cm裂痕瘀血積聚而死

2)兩位自稱醫生嘅市民有無判斷錯誤

仲有其他要死因庭/法醫研究一下先可以下判斷

個人認為謀殺未必會入到,誤殺可能大機會少少
佢哋控方有乜證人
cctv 又影左乜?
小學生比老師罰搵藉口啊?
係真就出黎講唔好下下發春夢
不嬲有人死左 有可疑都會告謀殺
交替罪行
入唔到謀殺先入誤殺
其實有咩好大驚小怪
最緊要係搵證人出黎
上面條撚樣仲發夢發夢
係真就做證人啦
知道又要明哲保身 正契弟
pish
推呀
唔想有人為咗幫人而被告
推個真相出嚟
天才,有冇留意過新聞有邊d死左人既案件係用誤殺過堂架,依家拉左佢就一定係有大開大先,之後繼續查同埋搵証據,如果一開始就話控誤殺,之後查到佢有預謀咁殺人咪仆街,冇得改控佢謀殺架wow,之後法醫出報告同埋搵証據,如果死因唔關跌果下事咪放人,如果有關連咪等陪審團決定low,根本成件事同平時見果d新聞謀殺果d一鳩樣,但依家你班咁既柒頭皮就沖出黎柒,有冇用過腦架,咁撚易俾人帶風向,點撚樣建國,點撚樣獨立

Btw :又話有兩個自稱醫護人員幫過佢檢查,但單新聞都算轟動,冇理由唔出黎做証,仲有碼頭排隊上船果度好似冇cctv
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞