[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
頂唔順黑色沙漠太chur
結果忍唔住手決定重玩wot
晏就重ON先

咪再連輸十幾場啊serb

NOT OP AT ALL
sheridan除左152之外仲有枝105
sheridan除左152之外仲有枝105

佢好似更新左個模組 前面多左個防爆欄 幾靚
但個人鐘意蝗果架WZ-132-1多D
架日本虎m左
屌好耐冇玩但好想買架Obj. 252玩吓
但又唔想益呢d仆街公司整P2W車

最慘係出咗法國prem重坦+252U 我架IS-6完全玩唔落手

kuma?

做咩我不嬲有玩開WOT

等carry

ID?
要update返隻game先

PJ135
我都要update

做乜唔玩csgo

最慘係出咗法國prem重坦+252U 我架IS-6完全玩唔落手

kuma?

做咩我不嬲有玩開WOT

等carry

ID?

PJ135
我都要update

做乜唔玩csgo

wot好似幾過癮

kuma?

做咩我不嬲有玩開WOT

等carry

ID?

PJ135
我都要update

做乜唔玩csgo

wot好似幾過癮

完全唔過癮

做咩我不嬲有玩開WOT

等carry

ID?

PJ135
我都要update

做乜唔玩csgo

wot好似幾過癮

完全唔過癮

俾mm恰撚到想刪game
次次打FW 都打到冇哂心機...打機都係求開心啫

做咩我不嬲有玩開WOT

等carry

ID?

PJ135
我都要update

做乜唔玩csgo

wot好似幾過癮

完全唔過癮

俾mm恰撚到想刪game

need carry
依家完全無興趣玩,tier 10 fucked by maus, tier 8 fuck by obj252u
依家完全無興趣玩,tier 10 fucked by maus, tier 8 fuck by obj252u

252唔識收埋下體三角地帶一樣冇用

252唔識收埋下體三角地帶一樣冇用

252冇左黑洞側甲已經好好打
仲要個正面下身咁大

maus上金打有幾難
10級場用金好正常姐
T-100 LT 爬大斜路都有57km/h
T-100 LT 爬大斜路都有57km/h

正常

maus上金打有幾難
10級場用金好正常姐

咁會玩TIER 8 車, FLANK架MAUS都唔會穿到

maus上金打有幾難
10級場用金好正常姐

咁會玩TIER 8 車, FLANK架MAUS都唔會穿到

側面打綠色,側面下甲有成295至少9-10級TD ap先穿到
正面打黃色

252 10連勝中
點解我玩defender場場比人正面爽穿

因為係咁入10級場
rng又玩鳩我
e100收圈到最細打左10炮冇炮中

你會發現asia d人由頭到尾都係用金彈射你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞