[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
"said the arty cunt"

-> one day chat ban
really? nazi WG chat mod

but given you are just a low animal I understand why you fail to interpret that

one day ban

Banned
FeelsGoodMan

and guess what
we were banned by Centurion_IRL
the subpar aussie player which happens to be a mod
I mean
cunt means something like friend/mate in Australia right?
and I get banned for that?

有無人自從泡菜仔入左黎之後隻GAME就勁LAG

琴晚個server怪怪地, packet loss得好勁
不過啲泡菜仔真係好廢, 仲要玻璃心

琴晚個server怪怪地, packet loss得好勁
不過啲泡菜仔真係好廢, 仲要玻璃心

通常見到台狗嘴炮多D
仲要淨係識打中文 D人根本睇唔明
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥
學識咗韓文個寵字點打

一見到有泡狗就寵寵寵寵寵寵寵寵佢哋
學識咗韓文個寵字點打

一見到有泡狗就寵寵寵寵寵寵寵寵佢哋

ban lifted, time to go
唔夠錢升tier5
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得
利申normal distribution最左邊
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得

打到頭十名就輸
打唔到就贏

永遠同你作對
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得

打到頭十名就輸
打唔到就贏

永遠同你作對

屎ser喎 唔係bot差唔多都guarantee頭10 damage啦
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得

打到頭十名就輸
打唔到就贏

永遠同你作對

屎ser喎 唔係bot差唔多都guarantee頭10 damage啦

until arty arrives

嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得

打到頭十名就輸
打唔到就贏

永遠同你作對

打頭十係唔難,難在要贏
輸到冇心機...聽日先再解
嘩今日任務就真係難啦

一日點贏到10場呀大哥

平均黎講打廿場就得

打到頭十名就輸
打唔到就贏

永遠同你作對

打頭十係唔難,難在要贏
輸到冇心機...聽日先再解

用咗十五場

951753 代表咩

951753 代表咩

由右上禁落左下 再由左上禁落右下
比唔知邊位巴打carry

唔知邊位

唔知邊位

唔知佢叫咩名
T25 pilot個mission玩左3日就放棄

當你頭10日都係好容易,只要尾個幾個係mission impossible都係棧哂時間
今日要2000dam 10場
淨係開高階 一打夠2000就走場
今日要2000dam 10場
淨係開高階 一打夠2000就走場

屌佢老未,一開波就射金彈
次撚次都比金彈瘋狂中出
25場

3 marks KV5

scout + patrol duty
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞