[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
MM 你玩夠未..
對面兩架IS3 我地得一部T28??
屌你老咪T69上HEAT打部3hp既IS3
8炮彈左7炮 (-400米距離)

he先唔會跳喎

he先唔會跳喎

HEAT
strv s1 玩左幾場
場場3000+傷

he先唔會跳喎

HEAT

T69枝濕鳩炮普通AP唔夠阿
Rena727巴
win rate control is real
十場連一場過 50% 都無

公平競爭正

4999damage
https://thearmoredpatrol.com/2017/03/23/wot-wg-devs-considering-the-removal-of-the-artillery-class/

FUCK YEA

del先算

唔出奇, 反正都唔係第一次斬腳趾避沙蟲
公會名係lihkg?

http://asia.wargaming.net/clans/wot/2000009301

ID : jasonloshing1209
申請咗 唔該

ok
要聽日先批到

he先唔會跳喎

HEAT

T69枝濕鳩炮普通AP唔夠阿

我覆緊對上個reply

射HE
屌我尋日輸果場見到兩隻紅猴maus 對射HE

射HE

正路都上金喇屌

射HE

正路都上金喇屌

望住佢地一炮一百咁打 我決定skip咗尋日個任務
屌以後無三人platoon都唔撚玩十階

打過萬傷都救唔到世界
今日任務係殺30架
又準備汁人頭喇#
今日任務係殺30架
又準備汁人頭喇#

首先個重點係 駛唔駛贏
任務輕鬆解完

btw 一年p帳 50% off (要登入先睇到)
https://asia.wargaming.net/shop/wows/main/3279/
活動結束: 2017年03月31日(週五) 14:00 UTC+8
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞