[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike

be thankful to n00b teammates
在9.17.1的更新中,有許多車輛得到了BUFF,然而根據部分RU實況玩家回應,某些車在BUFF後表現得太好了,甚至好到超乎預期,目前我們正在收集統計資料,預計會對這些車輛採取行動(NERF),其中一個明顯的例子是MAUS,他在BUFF後的表現非常的好..."

On9 e5硬左幾個版本又唔見佢地講

老鼠buff完咪又係金彈穿面,咁都nerf返轉都痴線既

咁e5都係金彈洗面架

maus有甲咪又係比金彈穿
冇咩分別
不過炮控同reload好咁多wg又唔抵得
熱門車來講6級瑞典中坦水好深
我打到base exp1200+先ace到
40粒彈唔太夠用係咪正常
熱門車來講6級瑞典中坦水好深
我打到base exp1200+先ace到
40粒彈唔太夠用係咪正常

1200已經唔深啦
而家都仲有好多車要1400+先ace到
40粒係唔多夠, 但係冇T-34/100, amx12t等咁嚴重
屌你老母art玩家死全家
追鳩住我黎炸
追鳩住我黎炸

玻璃心
比人炸不如檢討下自己性感走位

勁人走位通常都唔會點比你偷到雞。
打死d有信心殺到既 target先,唔好追求打高級車,減少對方火力先打到持久戰,拉鋸對arty 有利。對住高手高級車 ,就算殺唔死,要令佢卡帶卡死比隊友打,善用t制。
hardcore arty player

(好似係)
追鳩住我黎炸

玻璃心

打死d有信心殺到既 target先,唔好追求打高級車,減少對方火力先打到持久戰,拉鋸對arty 有利。對住高手高級車 ,就算殺唔死,要令佢卡帶卡死比隊友打,善用t制。

(好似係)

屌 我覺得應該要有個 Google doc save低依班人嘅精彩留言
追鳩住我黎炸

玻璃心

(好似係)

屌 我覺得應該要有個 Google doc save低依班人嘅精彩留言

我唔係勁人, 只係一個成日俾arty打死嘅noob
maus上左防爆炸我唔入

wg 睇得起我。 葉問都只係打十個
我要打廿鳩幾個。 有一Q先交代到
[q uote]

我要打廿鳩幾個。 有一Q先交代到[/quote]
why not screen cap
[q uote]

我要打廿鳩幾個。 有一Q先交代到

why not screen cap[/quote]

想即時whatsapp 比fd睇 。之後rage quit 左 sorry 下次會print screens
新手表示卡住左去美國佬T4中坦

果架係咪M3 Lee

果架係咪M3 Lee

美軍T4中坦除左 M3 Lee仲會有其他 ?

果架係咪M3 Lee

係呀屌

死camp爛camp就平安上m4

假Der 岩岩打左場無啦啦比人一野爆左

低級車成日一炮俾人打死
tier 4 係比較難捱嘅

上到五階到你秒人

上到五階到你秒人

M3 Lee企定定打同級應該有優勢

遇到?kv2
發覺依隻game玩到後期唔課金玩唔掂
一個帳開到e75/is4就無心機玩落去另一個帳開到t32
WGASIA執柒左佢啦
想問下捷克線有冇邊架係伏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞