[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
而家先知超潘枝炮buff左pen

幾多

So are you telling me match-maker is a thing?

So are you telling me match-maker is a thing?

d草中咗輻射?

幾多

得arty可以counter arty仲好意思出黎懶持平

你射人就risk-free 人地搶戰略重地就要俾你炸 你炸中人一炮人地就廢一半武功
根本企係後面click mouse 1就係玩arty所需既全部技術 唔洗思考 唔洗走位
Just pray to RNGsus that you can ruin others games

唔好同我講咩度提前量呀predict movement引我笑啦好冇 呢d基本野根本有少少打機經驗都識 你唔好話要識手眼協調左鍵盤右滑鼠?

講開講個真人真事,有次我想解arty任,但又急屎,於是叫我細佬(未玩過wot 連坦克知識都冇)頂,我剩係同佢講收圈, lead target 同埋射完轉吓位,返黎佢M咗,such a skilled & talented player

d草中咗輻射?

薰衣草黎嫁

幾多

buff左都係打全金 無咩分別

幾多

rich

d草中咗輻射?

薰衣草黎嫁

點先開到草?
我記得我乜都開曬都唔覺有

d草中咗輻射?

薰衣草黎嫁

點先開到草?
我記得我乜都開曬都唔覺有

有冇裝hd mode?

幾多

rich

超潘唔上金唔得...而家啲車越來越厚甲...
大佬你勁到啲車咁厚甲又唔buff 番啲舊車即係
逼我買新車啫
得arty可以counter arty仲好意思出黎懶持平

你射人就risk-free 人地搶戰略重地就要俾你炸 你炸中人一炮人地就廢一半武功
根本企係後面click mouse 1就係玩arty所需既全部技術 唔洗思考 唔洗走位
Just pray to RNGsus that you can ruin others games

唔好同我講咩度提前量呀predict movement引我笑啦好冇 呢d基本野根本有少少打機經驗都識 你唔好話要識手眼協調左鍵盤右滑鼠?

講開講個真人真事,有次我想解arty任,但又急屎,於是叫我細佬(未玩過wot 連坦克知識都冇)頂,我剩係同佢講收圈, lead target 同埋射完轉吓位,返黎佢M咗,such a skilled & talented player

多謝你有內容口既回應
已經檢討緊自己應該點樣用下個腦思考

幾多

rich

超潘唔上金唔得...而家啲車越來越厚甲...
大佬你勁到啲車咁厚甲又唔buff 番啲舊車即係
逼我買新車啫

超潘buff完正面夠曬硬喇
new player enter
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞