[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
我屌連續幾場玩kranvagn都比T92一炮2000傷炸死 撚手uninstall左
SPG玩家屌你老母臭閪死全家 你老母比狗屌呀

我幾時都話spg玩家係狗黎

全個discord幾條友玩緊唔同場 但係都係一致屌緊arty
啱啱先比arty秒完

幾時9.17.2 呢家D SPG郁D就話1SHOT好撚ON9
我都del game先

有咩理由連輸4x場先得嫁 次次都要葉問一打十
週期性del game季節
之前sever大爆炸話比番一日p
但我收唔到
但我收唔到

佢個p係公佈日開始計 唔係登入開始計

買P都係交易完成果刻計。 屌過好多次叫佢改 都冇人理。果WG就係咁撚臭串
但我收唔到

佢個p係公佈日開始計 唔係登入開始計

買P都係交易完成果刻計。 屌過好多次叫佢改 都冇人理。果WG就係咁撚臭串

dogshit game
咪撚貨金喇咁多位
利申: toxic player
T25 Pilot Number 1 marathon
唔好刪game住喇
唔好刪game住喇

架野勁咩
得罪講句kranvagn抵比人秒

點解
唔好刪game住喇

架野勁咩

係無甲啫
碌炮準過Pershing 快過Pershing 射速高過Pershing
totally not pay2win
唔好刪game住喇

架野勁咩

係無甲啫
碌炮準過Pershing 快過Pershing 射速高過Pershing

有t25咩
唔好刪game住喇

架野勁咩

係無甲啫

有t25咩

暫時得EU/SEA
IS-4 ST-I tier swap, IS-4 會返返去tier9
IS-4 ST-I tier swap, IS-4 會返返去tier9

仲好,IS-4靚仔過大頭ST-I
升少一級
我用blitz 多

升少一級

點解會咁改 咁我而家部IS4跌番落T9變無左部T10?

升少一級

即係又有op車

oh fuck...
enjoy shooting is4 guys

升少一級

我估傻鳩WG會將你部IS-4變ST-I

Kranvagn犧牲左好多野黎換一塊比較硬既炮塔正面裝甲
講速度 火控 金彈種類 DPM 炮塔轉速 車身裝甲 都差過50B
而佢個炮塔正面你打佢炮管正中間又會穿
又勁驚比人flank
完全唔OP 邊忽抵比人秒

講速度 火控 金彈種類 DPM 炮塔轉速 車身裝甲 都差過50B
又勁驚比人flank

其實部車係好situational
唔hull down = 廢既50b
hull down = no counter play
要等Arty balance

又勁驚比人flank

其實部車係好situational
唔hull down = 廢既50b
hull down = no counter play
要等Arty balance

one trick pony
leo 2200 combine damage 只係得92%moe
comet ~1800 combine damage已經3moe

屌你老母。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞