[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike

Q

就咁望炮塔以為係kv2
Strv S1 The new and improved E25
好多人開T67 同hellcat 解任...
一開波就上金彈
又解唔到呢個任
36場
好多人開T67 同hellcat 解任...
一開波就上金彈

如果今日唔係平日嘅話都仲可能會玩下
STRV S1 會好似當初1st iteration test server咁樣冇traverse bloom, 架車左右轉完全唔洗縮圈

差少少全埸最高dmg
MM 你玩9我咩...自己隊top tier 係兩部spg 同Mt 而對面係三部重坦
備註: 本任務開放期限為3月22 - 23日。
目標:

於隨機戰鬥中對敵軍製造 50,000 傷害, 場次不限。

有無巴打知防tk 個mod放左係邊

我想刪左佢打隊友

我想刪左佢打隊友

你download safeshot落黎睇下啲file喺邊個file directory
目標:

啲撚樣實拎arty出黎解任
目標:

啲撚樣實拎arty出黎解任

撚有時間打咁多場咩
m4a3e2支m1a1真係夠做
m4a3e2支m1a1真係夠做

jumbo??真心唔好升頭...同儲定Fe 開t29枝90...

我想刪左佢打隊友

你download safeshot落黎睇下啲file喺邊個file directory

撳實ALT就得

我想刪左佢打隊友

撳實ALT就得

開arty炸鳩d camper
頂睇黎要買代幣

已經有兩個任做唔到

我想刪左佢打隊友

撳實ALT就得

已刪 玩親type 5 都俾on9仔頂,終於可以還拖請食HE
spg 一開波就上heat 不過比我條帶吸左三次

我想刪左佢打隊友

撳實ALT就得

已刪 玩親type 5 都俾on9仔頂,終於可以還拖請食HE

好似有個XML比你改 有 safeshot 同 deadshot
我兩個都有開 但係會撳ALT teamkill隊友

Fishman Bay南邊隊係咪一定輸西邊線
跟著就比人強姦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞