[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
兩三年前arty根本冇咁高仇恨值
果時大部分新手教學都會叫你去玩下arty
因為玩過就會知有咩位容易俾人炸
點樣移動可以增加對方描準難度

後來薄皮車愈來愈多, 緊係多左機會一發入魂啦
亦都自然愈來愈多人俾arty炸到傻傻地

另外對於大部分arty黎講, remove heat&ap round doesnt matter at all
因為平時都好難打得中, 仲要打穿??
尤其是noob如我
容易比人炸嗰啲咪戰略要點囉
明知arty 瞄住咁又點
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
中坦停低瞄準/狗緊人,炸
一炸中就冇左大半血,明明技術好過對面前線
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

講撚到arty 咁公平,點解WG要大改呀
你仲唔快啲寫信過去?
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

你仲唔快啲寫信過去?

聽講話俾arty炸中係因為走位廢
所以我由11年開始玩起
時不時都要tk 下arty平衡下心理
所以我由11年開始玩起

成日都唔小心打中自己隊arty
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

你仲唔快啲寫信過去?

自己隊冇arty口既, 得你自己果隊俾人炸口既
咁下次唔好叫arty同你打賣頭賣甲口既車囉
自己solo玩晒佢囉

WG要點改就點改, 講公平?佢會叫你去玩棋囉
君不見obj261 op左咁耐都冇針對佢去nerf咩?
有人話"To All"有報位問題, 直頭remove埋
所以我由11年開始玩起

成日有班仆街用條jj擋住arty條炮管
搞到佢地無啦啦自殺, 原來就係你地
所以我由11年開始玩起

成日有班仆街用條jj擋住arty條炮管
搞到佢地無啦啦自殺, 原來就係你地

試下先
咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?

咁你收嗲縮返入老母塊閪到啦

一路以為係自走炮玩法無腦
原來係無腦先玩自走炮
https://www.youtube.com/watch?v=iX8SDYJ21mU

dez : after all those nerfs, we have t10 Lt with limp fucking dicks
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

你仲唔快啲寫信過去?

自己solo玩晒佢囉

你係咪好少上前線面對面打?
就算見到對面隊比人炸到仆街我都唔會覺得開心
成件事就好似我冇參與過咁,無啦啦比場外攻擊殺左,完全冇癮

不過你click 開應該覺得好爽
仲有,就算隊友有arty 又點
我咪又係會比arty 炸,有咩關係
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

你仲唔快啲寫信過去?

自己solo玩晒佢囉

Some people are used to being stupid. I find it best to just ignore them
咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?

咁你收嗲縮返入老母塊閪到啦

一路以為係自走炮玩法無腦
原來係無腦先玩自走炮

你有腦就唔會係度吹水啦, 物以類聚啊巴打
而且我根本唔係主要玩arty口既, LT先係我最愛
風騷走位, 神出鬼沒, 冷靜點燈

但係而家作為最佳拍檔口既arty俾人怪責
點可以唔出黎幫口
唔輪到你唔去
重坦頂線,炸
呢啲咪冇癮囉
唔通成世癡住棟樓咩

你仲唔快啲寫信過去?

自己solo玩晒佢囉

作為arty要多謝你係適當口既位置頂線開光
正確走位已經係對全隊一個好大口既貢獻

但係你估我唔想上前線用枝155mm上HE
面對面唔駛點樣特別描準, 顏射對面隊口既賣甲賣頭HT咩
又係走位論
Positioning literally doesn't matter cuz arty can pull out ridiculous snap shots
Don't tell me you haven't seen arty one shotting mediums going full speed
物以類聚
Some people are used to being stupid. I find it best to just ignore them

A game used to being play, not yelling others
又係走位論

咁我係玩開LT嘛, 冇arty又會少左偵傷
Positioning literally doesn't matter cuz arty can pull out ridiculous snap shots
Don't tell me you haven't seen arty one shotting mediums going full speed

there are so many paper armor mediums now
it happens more often.

but going full speed but a straight line driving is easy to estimate the path of movement
the logic same as aircraft dogfighting
當我係講左一大堆on9野, 咁唔代表我係硬膠
當我係講左一大堆on9野, 咁唔代表我係硬膠

亦都唔代表我唔會派膠

there are so many paper armor mediums now
it happens more often.

but going full speed but a straight line driving is easy to estimate the path of movement
the logic same as aircraft dogfighting

You just need to hit the proximity of the path
Since you're gonna be using premium HE if you are like normie arty player
the blast radius is so fucking ridiculous
我聞到陣嘅潮文味道
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞