[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike
有無人有入sb試過佢frontline
玩幾鋪覺得好過家下normal game
多左teamwork 要去推/守 pt 9camp無咩用,
有repair/resupply,hold到5min 唔死 可以下條命用第2部玩
有repair/resupply,hold到5min 唔死 可以下條命用第2部玩

WT隻玩法?

WT隻玩法?

1打59
18/4美服上9.18先
試過冇問題既話一個禮拜後就到俄歐服
SEA依然係最遲, 五月頭

[url]https://www.五ptt.cc/bbs/Wargaming/M.1491909614.A.0CB.html[/url]

不如直接remove arty

不如remove所有冇炮塔口既td
或者將arty改做td
加血加視野加速度, 上刺刀去前線洗面?
arty冇得一野秒鳩人,我del game算
削SPG削草叢削TD削視野再削SPG
削SPG削草叢削TD削視野再削SPG

漏左削HE
arty冇得一野秒鳩人,我del game算

arty玩家走喇
好行唔送
咁耐以來, arty幾乎已經係有nerf冇buff
su26, su5, hummel, gwpanther

除左每次新出口既arty總有一兩部係op口既
lorr系列, fv304

唉, 想要枝可以拋物線射擊口既大炮口者, 真係咁難?
冇arty, LT又少左開光作用
冇arty, LT又少左開光作用

根本就好大影響
LT作用少左一半 仲話出十級
大牛龜重甲類既車又惡左直行直過都得
要攻一個防守點難度加大
想打下camper口者, 你以為咁易一炮秒殺移動目標咩

要等人開光, 開左炮要等rng, 俾人打爆左修理費冇平過同階車...

要等人開光, 開左炮要等rng, 俾人打爆左修理費冇平過同階車...

明明中唔中唔到你話事
講到好似全 game 最高難度操作咁

好撚嘢

明明中唔中唔到你話事

好撚嘢

積下口德啦

明明中唔中唔到你話事

好撚嘢

如果唔係nerf左rof同準度, arty鬼要咁依靠rng
而家test server連打中LT都秒唔撚到啊

呢d又係咩道理啊
上刺刀都冇dam啊

明明中唔中唔到你話事

好撚嘢

其他車無disprssion既?
咁不如取消啦,咁你玩T49都100%命中啦傻鳩

明明中唔中唔到你話事

好撚嘢

補充:
唔係全 game 最高難度操作
係全game最無聊操作

明明中唔中唔到你話事

好撚嘢

補充:
唔係全 game 最高難度操作
係全game最無聊操作

Can you stop being retarded?
the biggest problem about arty is no counters to them
you get one shot or you get spotted early and fucked
its too one dimensional and its boring
if the game goes too fast you feel under achieving
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞