[戇鳩台狗死全家] World of tanks

991 回覆
11 Like 3 Dislike

jajajajajajaja
新手留名
個fd叫我玩英國線
家下玩緊Crusader SP同黑王子
好撚難升
新手留名
個fd叫我玩英國線
好撚難升

建議你unfriend左佢
新手留名
個fd叫我玩英國線
好撚難升

佢擺明玩鳩你

正路新手玩蘇聯德國美國
新手留名
個fd叫我玩英國線
好撚難升

佢擺明玩鳩你

正路新手玩蘇聯德國美國

學識重坦要camp base
新手留名
個fd叫我玩英國線
好撚難升

建議你unfriend左佢

英國d車都好升既
英國d車都好升既

中坦線考技術
重坦線冇眼睇
TD線仲有隻拎去垃圾回收都冇人要既叉撚住
英國d車都好升既

中坦線考技術
重坦線冇眼睇

中坦線既Cromwell 十分好玩
英國d車都好升既

中坦線考技術
重坦線冇眼睇

丘吉爾GC
英國重坦可以練耐性
棄左半年想玩返但唔會日日玩,可唔可以入公會

請留ID

請留ID

ID: soldatoj 剛按了申請 一般玩家

請留ID

done

我哋唔會偷金架

請留ID

done

加埋: Apaulo

我哋唔會偷金架

而家得雞碎咁多金, 偷黎都冇意思啦
識偷一定會等有機會博懞有肉食先黎落手

我哋唔會偷金架

而家得雞碎咁多金, 偷黎都冇意思啦
識偷一定會等有機會博懞有肉食先黎落手

有冇display 卡
買左STRV S1
機動性冇想像中咁勁
買左STRV S1
機動性冇想像中咁勁

如果你有玩udes, 見到咁嘅stat就知s1 會慢好多啦
https://thearmoredpatrol.com/2017/03/22/supertest-t-103-complete-stats-armor-pictures/

aaaaannnndd another new tier 8 soviet prem T-103 (aka turreted SU100y)
下個patch一次過tier10 LT/3 arty cap/new mm, 留名睇server 大爆炸
https://thearmoredpatrol.com/2017/03/22/supertest-t-103-complete-stats-armor-pictures/

aaaaannnndd another new tier 8 soviet prem T-103 (aka turreted SU100y)

T8 258pen
russian motherland stronk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞