[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可以擺gx頸鏈比木木鳩用?
減一prize果張?
好似冇咩用, 會比人一下打死
比人扲3,2,2prize又同2,2,2一樣

想放消除火weakness既pokemon, 但係已經放左好多pokemon
想問下online版有冇人有 teamup隻基拉祈多可trade
mo la
promo同普通版好似差唔多價
比多幾包收promo啦
想加入玩expanded環境既手足可以諗下買一兩盒呢盒野

乜都有
出中文卡
希望官方比賽唔好迫人一定要中文先玩得
好奇跟日規定美規
望到張卡寫皮卡丘我驚我撕爛佢
For the Pokémon TCG World Championships, International Championships, and for side events at either of these, regardless of which country they are hosted in, players are always permitted to use English cards as well as cards in any language that is legal in the player’s home country.

應該逼唔到你用中文
未必 出中文可能就會好似日本咁
直接踢出oceania賽區 中港台3個用中文卡既地方自己搞比賽
似係咁

好撚on9
日規bw on好好玩
港台兩面玩家應該會屌到仆街
大陸就唔知 連佢地有無人玩ptcg都唔知
大陸聽過
未sm on前玩sm on
又自製表又搵幾個人guide住玩卡
諗起都覺on9
邊到公報?
見d鋪群有吹緊風
知唔知泰國/韓國/印尼賽區係點處理?
對新手嚟講鬼龍tag team tin box code勁抵玩
有咩送
泰聽講照sm on用到最新 / 出到泰文邊代就邊代
泡仔好似用自己卡圍內玩
2隻鬼龍Tag Team, 2隻細鬼龍, 3 set Malamar, 1隻Mew, 6粒閃格En
依家細鬼龍起碼要5包先trade到
泡菜唔係用日版卡?
我見韓國比賽係日進
200coins抽中左張基拉祈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞