[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
custom catcher
SM11
赤紅&青綠 [Tag Team]
選擇自己場上一隻可以進化成GX的小精靈,從自己卡組找一張由那隻精靈進化的GX並將那隻精靈進化(不能對這回合出場的精靈使用此卡)。然後洗勻卡組。
追加效果;使用這張卡時,可以棄掉兩張手牌;這樣做的場合,由卡組找兩張基本energy,叉在由這張卡效果進化的精靈上。
進化瑪扭拉 再帶兩粒EN上到黎就轉去其他怪到
dark box連隻紐拉底都好難搵到
等SM12
可以大木 執針龍 惡狃拉 水狃拉
然後夾呢張

見人開我又忍唔住手
說好的超夢夢夢夢呢
再接再厲

等鐵盒啦
開異畫噴火龍禮盒兩包SM11都係綠code仲要冇trainers
早知收單卡算
異畫禮盒
我3包SM全綠
得XY 廢紙係白
究竟PCI 印多咗幾多Xy 吖, 劍盾都就出
劍盾1日版出咁多產品
點追
月尾接月頭出姐
夾埋game一齊啊嘛
想請問下 好耐無玩 想入坑 新手應該買邊副deck玩
上limitlesstcg / houhou-news抄副散收料玩
想玩妖精有無咩deck推介等SM12 個tt?
女王tt 風妖精
風妖精捱到GX嗰Turn就神仙

用呢三隻加一堆fairy charm做combo
每一round要人擲中兩次coin先打得人
對面應該會燥哂底
嫌唔夠仲可以加埋sm9 absol等對面無得不停retreat
漏左幅圖
係真係好煩
奇趣有無relentless flame買?
Hi又想問下..點樣分退唔退環境
雖然知道而家2020係SM5 on先得,但我見之前有巴打講過nest ball, ultra ball會退
但明明係SM9, 10都有出過呀 係咪呢啲計復刻所以唔用得
sm9 10無出過nest ball同ultra ball喎
你當係計美版booster就得,theme deck入面有係唔計
點解online依家仲見到日神(SM1果隻)
同埋mimikyu(SM2果隻)
唔係退左環境既咩,定係bug,定係有翻印所以都用得?
sor呀,應該係SM9b (ultra) 同SM10A (Nest)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞