[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
睇你點打
但都唔會話好貴
我依家standard咩卡都冇
全部都係xy嗰啲卡shaymin,vs seeker...
玩住expanded先
留券等sm12正式出刷幾場慢慢換野
ok thx ching
睇黎巴打同我一樣好耐無玩,近排想玩返
可以砌Expanded Zygarde GX,簡單、粗暴、Budget
online打2000分有全圖竹蘭
Expanded 我收緊zoroark, 都唔太貴
我依家既deck有archie blastoise, night march, seismetoad (d key card一包一張賣到已經還神)
仲有冇night march呢D budget又上到神枱既?
新手lm
想問下香港玩實體卡應該買美版定中文版?
同買邊pack? thz
暫時都係美版果面多比賽啲
但係卡多啲要抽都辛苦啲

新手入坑最好都係抽1,2盒過下癮
其他收散卡補齊好啲 或者完全唔抽淨係收 
一出gx唔再出ex嗰陣冇玩
覺得gx反智,gx=要進化嘅ex,但佢又唔出返ex
嗰陣已經諗緊其實鬥邊個快進化+食能量贏,一攞到優勢好難輸
gx啲技又廢,攞住張gx就覺得好難打個comeback
如果變返ex一定有方法擺返佢上場加埋畀能量打comeback
依家仲要出teamtag隻隻都250血,好似打緊吼吼鯨ex難打到一個點
archie toise仲係一線
好好打
黎緊v出到破300血
個個都有藥喺手,你打佢就rj
佢打你就一下一隻,真係迫緊大家玩tagteam
就出新劍盾
唔知會玩咩
但d圖好似麻麻
整張full team一打就六張price card
zoroark+哥達
d流出圖 3d化
我覺得唔靚
好似會玩極巨化
係? EX換做咩好?
我都係因為GX退, 因為EX全部無用
但Expand應該仲難生存過standard? 反正都由頭砌起
點會
想問下卡盒有冇邊啲推介,
係咪買ultimate guard好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞