[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
超屬易撿索
用埋依家捉後排手段少 尤魚太安全 loop好難俾人打斷
kuzma都退?
退左啦
搞到依家全世界都帶4張custom catcher
一係就火屬可以帶9尾
如果爆多盒應該爆10定11,
唔想上網又收code又收卡咁煩,
整返大手上啲trainer同item先
如果為code既話就抽11 最新既code易tade啲
trainer就兩彈都有用 你本身完全無10既卡既話都可以抽10
不過實卡既話其實最好都係單收哂果堆有用既trainer
唔想慢慢收既就比貴少少去鋪頭買 或者tnt自己禁番黎
抽既話你抽一盒10又未必齊要用既料 最後都係要去收
10其實buff火屬多 你唔係玩火既10其實唔多野要 10好用既trainer :小藍(要自己場上無特性) 溶接工(火屬用) 炎晶(火屬用) 無人發電場 pokegear3.0 仲有隻萬用咚咚鼠加速副deck
任何情況我都係覺得用卡包換都一定抵過你去抽
要換既話多數都係最新包個價值最高
諗住online用code換,
宜家11係咪最高value?
明,鬼龍果套係咪都打到火屬果套tt,
我見佢勝率好似最高
應該係 岩岩睇如果用sm9去換jirachi要成27包 見用sm11就19包
係咪鬼龍條link入面果兩張?
原來咁貴架
實卡我抽3盒先中一張
果張係咪必須品來,
我見有18包換到
算係 好多deck都用到 最好有2-3張
依家搵trainer主要分有2派 有特性就用基拉祈 無特性就用小藍
因為冇左lele?
其一
同埋基拉祈本身勁
唔關事 lele未退都已經係咁
lele都只係搵supporter仲要得落場個下有用
基拉祈每round都可以睇deck面 5張卡攞一張trainer上手 雖然會訓教 但個個都加個滑板車變到訓緊都可以走 仲要0費走
明白,放工去整多盒11算
下個rotation 係咪會cut到9
有冇人有太多pokemon communication
想是旦換d卡

冇poke ball好難玩
刷coin開基deck好似有?

係咪又爆死
回頭是岸啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞