[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
可能我果副刻佢掛,唔覺太勁,要三支en先打到人,仲要有成手en掉
係3+6粒打300,但係可以一回合做哂
讓tag team 一隻儲卡,細牌死都係一條命
但係人地隻TT已經自己行左出黎比你秒三條命
主要係驚派傷小人,比華拉沙古拉,毒氣雙子,魷魚鬼龍,鬼禪 果D

其實中瑪夏多都唔會收皮,你頂多咪兩次
green welder heat factory又翻身
四張印仔就好傷,對面又無副作用
細小丑姐係邊隻 唔俾人用Acerola個隻?
唔係吸盤小丑 係砰頭小丑
Blacephalon 大細都好勁

可以參考下
無知一問 火UB將火en掉去lost zone 咁之後點樣輸出
掉晒前拎到5張就夠 正常掉10左右就夠 好少會用晒都打唔完場game
大火ub打160血細牌係會有機會唔夠en打
用哂就收皮,所以必要時要針龍出黎攻擊
試過用細牌打大ub佢最後無en企左係度
150 同160真係分水嶺
差10就要用多1粒en
不過160血細牌好少
其實打120細牌已經難搞,例如細小丑
殺5隻就要用哂15張,兩張en卡係price已經唔夠洗
3price出針龍幫手殺一隻真係幫到手
尤其人地殺你三隻就贏
160有大菊花尼多后巨沼怪果隊煩膠
人地手順進得快真係用邊隊打都唔好打
上次打過一次佢第二trun已經有2隻大菊花係到真係打毛咩
呢d預組黎?
咁好死放gx入預組
上面條link係battle arena deck
算係預組deck , 但唔係online既"theme deck"賽制用到既deck
算抵既
有閃en,異圖trainer,同埋實用卡

下面條link就collection box set
主要都係for你抽下sm11.5 hidden fate呢個subset之外
仲可以儲下promo咁

基本上每年同樣時間都有咁既預組賣
閃en正wo
而家大火ub有啲會落埋高竇貓gx
死一隻gx直接執兩張beast ring
金龍/烈空都未Rotate,引人入坑一流
無金蝶蝶
未出full set list
多數有
有既係咪算re print左可以用落去?
隻噴火龍都係3.5既野
sm3先岩
應該唔算 佢左下個TAG都仲係SM3
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞