[TCG] Pokemon TCG Online (8)

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
食多浸姐
試咗玩Expanded Zygarde GX ,比想像中好
巴打們,新手想問下水同雷屬有無trainer係好似火屬個溶接工咁貼energy落寵
水有aqua patch
雷冇 好似得koko prism叫方便少少
或者用max elixir
應該最快係佢
max elixir好勁咁
無 所以火屬先咁強勢
水而家叉en多數都仲係靠毒龍沼王
電就靠菱星koko爆兩粒上黎調比pikarom叉

等sm12就有red blue tag team可以搵進化gx怪+叉en
係好勁
手順可以1turn幫你加速貼四下能量
新手入坑
想買問實體既預組包, 入面係唔係會送code係online版換
係 美版全部都有code比你入番online用
上次去問個店員話個code淨係抽一個卡包結果買左鬼龍鐵盒
online版我有普奈同噴火龍呢2副theme deck
我而家想買一副實體theme deck收藏/ 之後再收卡同人玩下
會建議買副咩好蜥蝪王?
卡包曲送卡包
禮盒曲送promo卡 卡套 卡盒
deck code送deck
美規最好普奈!
我ONLINE入面已經有普奈 再買普奈PACK好似會曬左個CODE咁
雖然普奈副deck真係幾易玩
開盒中花舞鳥SR仲要冇阿爾宙斯RR,真係痴咗線
花舞鳥好易出咁
見fd開開到一地都係
同行仲有フライコミ
唔追喇,等美版,阿爾宙斯係真愛,希望美版異畫係出鐵盒
想請問下巴打⋯⋯
有無啲卡可以好似冰伊貝咁封對手後排特性發動 同frd打俾佢啲魷魚開特性開到燥⋯⋯
無人發電個場又只係對GX...
有不過唔係standard
11.5成50蚊包其實係炒價定正價黎
50蚊包真係好赤唔想抽
等ETB啦,就算冇訂現貨我估都係$500樓下
想問下知唔知而家日版個standard係咪都係SM5開始, 同around幾耐有下次rotation
應該等日版出到劍盾6-8先會有風rotate
想問幾題rule
日版新果張red & green
可唔可以跳級進化

椰樹獸tag team一技
可唔可以進百變怪?
唔得 一定要係場上可以直接進既

唔得 淨係可以進草屬

thx
有冇咩建議
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞