Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
揾啲俾人掛牌嗰啲
一個轉會窗點都有一兩個扺買高質
再壓價壓到最低
我個save一升班2m買咗個英超級數
兩季後變good PL player
最後賣咗37m
呢幾日玩返 fm 開傑志save
第二季開始諗住換血換後生d 嘅球員
然後先發現根本冇勁嘅外援肯黎
用48個月分期大法
買啲頂級聯賽中上遊掛牌球員
"does not match my ambition"
唔好買英超啲人
試下德甲 法甲 荷甲
好慘 一開價就引埋其他球會注意 簽約時比啲中上遊截糊
升英超第三季贏歐霸盃
好唔真實
點會 李城兩季攞英超啦
我搶咗大埔igor
u40係咁上下
有無人玩touch 點樣屈角
免簽咗堆前英超佬
Kranjcar 朴主永 卡希爾 艾沙雲
結果冇個踢得掂 同埋踢咗幾場就退休
你地有冇dl到個patch?
猶戴
down 晒
原本第一季唔多錢冇留到 robert (佢要嘅人工高過Vadocz)
然後佢第二季比950k 我transfer fee
屌佢老母伏鳩我

然後班歸化兵又話我隊波not strong enough 唔肯嚟
連sean tse 都唔肯嚟
同埋有堆有外籍身份嘅球員(jarred lam) 想返澳職

最後攞班二打六開季
Ching係咪用置頂嗰條link down patch?
明明set 左chief scout 分配任務俾球探
但我check 個陣點解啲球探全部無任務
轉會係
但球會logo 衫係fb 有個港超fm page down
做到好撚仔細
有中學同大學做non league team
Barcelona is currently lying third in the league whereas Milan is bottom of the league. Barcelona is highly likely to win the FIFA but don’t bet the farm on it
想問係咪要有sendspace account先down到?
唔洗
我記得好似係page 嘅底禁幾下就down 到
你有冇save個setting
定係請咗個垃圾嚟做chief scout

和波之鬼
我上網睇人地啲戰術見有啲位會有綠色線連住
代表有默契定點?
點先會有個條線?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞