Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
中文係咪用唔到wonderkids patch?
唔清楚,set返球員名係英文應該都用到
How?
人名係英文呀
呢隻game真係唔比人玩傳控
用巴玩tiki taka 成日比人補時絕殺
好似fix咗無咁勁但係仲有效
大概係要球員扔入禁區 但係安排兩個球員係近距離接應
電腦防守時會入哂禁區防手榴彈唔mark接應嗰兩個
你個球員會傳俾接應嘅球員而唔係俾禁區
接應球員可以輕鬆cut in射波
知唔知點樣係開價交易果度交換球員?
揀選陣中其他球員果度剔左果個球員之後應該click咩 搵極都搵唔到有制禁
right click會有個option
你要將另一邊嘅球員都調過嚟 overload對手
好似用DR開 DL+MCL接應 AML+DM+AMR+MCR+ST入禁區同係禁區頂
我會搵啲中堅去頂
其實剩低既轉會費係咪一定要用哂佢
有無得留?
請問邊到dl wonderkids patch
Fm Scout
唔係
轉會費都係對番你球會有幾多錢 咁你用唔哂 球會有錢剩 下季咪多啲經費

互射12碼5輪10球 兩隊加埋炒咗7球 艾利臣救咗4球
你有成億買個後防都唔至在喇
我覺得太進取
完全鬥多入波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞