Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
Face pack, 隊徽:
https://www.fmscout.com/

香港聯賽Editor Data組合包:
https://www.sendspace.com/filegroup/vBml67ArMqsNRxxlrX6ixwpuXRfADgd5

HKG_capupdate.fmf
更新部份新入籍球員國籍 (如中村佑人)
為部份血統兵更新香港國籍 (如已確定無特護的Ryo Fuiji)
更新港隊球員上陣次數/入球

HKG_league.fmf
新增甲、乙、丙組足總聯賽系統
限制球隊簽外援數目 (跟現實港超註5+1出4, 富力3鬼+要8個香港人, 港會無限外援)

增設大專盃、學界賽事 (包含港九新界所有組別)
* 要玩大專/學界隊, 要係開角色之前設定為失業, 再apply大專/學界隊
新增部份非聯賽球隊 (All Black FC)
刪去原有中國聯賽對港澳台球員的外援限制
第一年上英超 5個星期內要連打4隊big 6
20m
330k p/w wage
卡塔爾wc搞到一開波就一週雙賽
有無巴打知mobile 有無得轉番中文
無啦 當學英文 無pc版咁多字
基本睇得明
Mobile都幾好玩btw
究竟作客時如何入波
次次主隊龍門勁到小禁區射波都救到
唔想成日重打
見到steam 依家減價
有無巴打講下18同19大唔大分別 燒味仲係咪好屈?
近幾集燒味太屈玩到無癮
玩咗幾季,除咗cheat之外,唔覺有邊隻玩法特別屈
我隊南北聯賽隊,終於上到英冠
踢到12月都守到個playoff位,士氣超高
希望下季上到英超

愈嚟愈多英冠英超下游隊斟我過檔,好吸引
其實都係心態問題
冇乜短期方案,唔好太在意係咪作客
隊波士氣高就乜都得
我都係南北聯賽上去 所有資源都輸蝕好多
英超難打好多 成日泊巴士都俾人炒

英超隊搵冇乜野 反正一定唔會放棄自己心血
不過英格蘭國家隊都搵我教而家玩兩隊波
咁上到英超有20m都好啦
我而家得3m
尋晚降咗落英冠嘅stoke搵我,可以畀30m transfer fee, 幾乎想應承
英冠我好似得1.6m
擺左係度冇乜點用

睇中既買唔起 買得起既又唔想買
我玩咩隊 點SET都好多數入波都係燒味
再唔係就遠射/罰球
我好多都係短傳入楔喎
射20球先入2,3球就真嘅

足總我屌你老母
睇到都有啲心痛
之前幾好態都好大機會俾呢啲賽程玩死
點解fix唔到英超real name同隊徽
已經跟住fmscout咁做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞