Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
試下借isak
俾我負碌拎到世界盃
玩車 自己tune 一季比人炒2次
有幾個問題想請教巴打

1 我見fmdataba有好詳盡既香港球員,連人樣/擅用腳都有,好似連樓主果個都唔夠佢多,例如南區許宏鋒 hui wang fung 左腳

問題係,即使明明係個網搵到球員
但又唔知點解就算down左佢個database打落隻game
結果係都係搵唔到個球員(南區全員搵唔到上面個例子)

2 有無一次過下載到既face pack down?有香港隊資料優先

唔該各位巴打
依家有平 但咁遲先買是否不智?
十一月中先有新,玩四個月都值嘅
今集d set piece係咪都係屈far post?

另外一問 有冇巴打用MacBook pro玩?
之前一直用pc 未試過macbook 想問效果如何?
你係pro幾先 咩display card?
MacBook Pro 2015
Display黎講我都唔知
自己開about this Mac睇到懶
我Pro 2014 Iris Pro 垃圾display 只可以用低配
其實我鍾意以前2D多過佢而家個3D
我mac air 2014 i7 都玩到順
不過可能畫質就將就少少
買werner 定jovic好
順就順 不過熱到仆街
利申 2018 i5
自己通常都係前柱+ 尾柱頂返前柱近門執雞
其實玩FM想開大/多聯賽都順 Save 同 Load 比賽都快
係要睇台電腦咩配置?
利申: i3電腦5年左右想買換機
有冇師兄知道可以點樣增加d聯賽落去玩
師兄點樣改到14隊
我開個editor唔識搞
唔係,想加港甲乙丙落去再加d規則玩咁樣
但係唔知點解改唔到呢到
都係老問題
20幾30射先入得1球
點搞好
訓練射術
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞