Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
2022年成個11月無聯賽打係咩玩法
多謝卡塔爾世界盃
唔洗踢都好過1個月踢11場
玩港超係咪好難簽到外援
睇係咩lv嘅外援囉
我簽勁廢個啲都話唔想踢港超巴打有冇前鋒同中場介紹馬希卡歷同美斯都走左
有冇人玩mobile版
求其係巴西執啲幼幼玩入籍啦,如果你玩愉園既話
我係西乙免簽兩件就算啲轉會費少到
玩港超簽咗d外援入黎諗住比佢哋入籍,踼左七年之後唔知點解顯示可入選的國家隊冇香港,但係國籍係有香港,有冇巴打知點解
正解
第三季衝英超失敗,最後第二,但拎左歐霸

季尾留唔到Foden,Free左車仔個Palmer
買左Ralphinho
仲有Vagas 中堅

第4季

第一次打歐聯 同祖記同組
16強 抽到靚籤 打波圖
8強 又中靚籤 曼城
打到入4強
有巴塞 祖記 同馬體會
中左馬體會

沖英超又失敗 應該第二三完成
打多利兩場 贏佢一分

有無好前鋒介紹 季初買左Augustin 唔好用,好平
如果唔係就用青訓了,龍門Onana成撚日派膠
但有時又上晒身 成個連拿咁
有咩心得,新手唔太識玩
經驗黎....cm03/04果陣開始玩
唔好用死一種戰術
請勁球探
我係雲爺爺果種玩法
買幼齒,人地想買,岩價就賣
再用錢買幼齒
仲有係search transfer list
呢集孫興文都比人掛牌
我夠錢但比唔到人工
最後佢去左般尼矛夫

同埋重用青訓,今集青訓易左隨機出到勁人
借人對無咩錢既球會黎講都係一個方法

戰術我打慣41131
拉闊兩邊 兩隻AML AMR 教做內切
兩閘壓上
猜住打
前場壓迫
但成日比人屌打反擊

今集d老版成日唔肯出錢
唔錯 第2年完全CARRY全隊
但係大隊一黎就留唔住
夾硬留左年半 5500萬賣左比軌
今晚番去踢埋第3季最後一場 贏就第4 終於可以踢歐聯
FM 既世界有錢就得
唔似現實PSG 有被反cup 既DNA
係好玩 但需要好好eq
幾時先有2020既details
FM twitter 呢幾日陸續出緊
就咁睇好似都係UI唔同咗 無咩特別
多過個development center 同club Vision
對玩青訓有新野囉
其他好似都無咩唔同
Match engine 未講有咩唔同
咁match engine不嬲都要玩過先知
唔好又係傳中隊同客場蟲就得
我個augustin打pressing forward踢到變英超神射手,之後個季雙曼狂出價搞到又扭計
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞