Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
起雙vol 有咩人好用 要遠射勁
Tonali
gedson fernandes
有冇人一齊聯機玩
其實唔係 但係後防要真係好勁個效果先突出 如果唔係有好多錢就投資進攻好過防守
同埋fm打防反應該易打過控球喎
我自己打控球先易失波
我打控球成日1:0,0:0
屌 打fm打到display card收左皮
跪求平靚正推介
我用中文 唔記得英文係咩 sorry
我打433
3中場係DLP(D) BBM MEZ(A)
我防線同埋交戰線set到最前
high pressure+逼搶門將
兇狠搶斷
更緊盯防
我好小set個人指令 但係對強隊我都會雙翼mark雙閘 同埋會留一邊閘唔好壓上前
但係我想講防守比起進攻更加依賴球員能力
以門將為例 弱龍會俾人射近柱但係勁龍就小啲機會
同埋雙中堅能力係好重要
作客嘅時候就睇開啲 死症嚟 不點心態保守啲會好啲
我覺得BBM都好勁
2023年接手皇馬用左2億買左麥巴比
玩開4231/433控球
佢打ST-AF定係右翼好?右翼嘅話純翼定係內鋒?
定係train佢做左翼玩cut in?
有冇邊個轉會update係會更新埋球員啲數值,見到件Pepe個數值冇變過唔多好用
借啲幻幻去冇enable嘅聯賽會唔會升得慢
得幾隊俄超有興趣 不過冇開俄超
三箭頭去哂鏝
根度斯真心幾屈
DLP BBM MEZ都勁
新開檔 點教做2019年開始 用左最新轉會唔想玩番18年d人
有無手足分享點破大巴
我主攻用4231 玩左兩季電腦適應咗 成日用4141塞哂後面 打唔入
已經nerf咗,早幾集仲離譜,比爾連屈到可以攞幾次金球獎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞