Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike

我有時見啲球只員一年大降幾次數值

嬲嬲地賣咗出去

點知去到另一間球會又升番上去

其實係咪我唔識較
Bruno Fernandes勁到仆街
開到第三季
開季用富咸
第一季重用Babel, Vietto
最後第9名沖線.....Vietto 入16球做當季神射手

第二季 曼聯45m買我個施隆臣
即賣 後來發現佢買番去踢u23
然後借左利既Harry Wilson同埋熱刺既Peter Walker
殺到FA cup 輸比利
聯賽第7 踢歐霸
Btw Harry Wilson 好撚勁 30場10入波19個助攻
當年仲買左Skov,點知條撚樣完季就話走

第三季
買左哥本哈根個西班牙AMC 好撚勁
Harry Wilson 買唔到,佢想走,但自己柒,傾唔掂份約
買左左閘lukaku 加個克羅地亞中堅
仲有平買左薛椰治,借左Foden同埋阿狗隻AML
可能一開季太多新人,頭6場輸撚左4場
依家打到季中,排緊第2
利18勝4和排第1
岩岩同佢踢完,贏左球12碼
但都係差佢12分 屌

岩岩完左1月 差d比人拆骨 屌佢老母
第三季35m賣撚埋米祖域
玩弱隊都Save load咁不如玩強隊
有用
其實係咪得我一個有跌數值既問題

我見咁多個po都冇人提出過呢個問題

定只係得我一個太敏感太在意呢樣野
能力數值跌?

整體跌
合理 狀態有高有低
但有時望到會好炆

仲要有時個球員升得又唔係多

但一降就降到仆街
呢啲應該係個CA到頂
正常唔會有跌冇升
Tonali防守得唔得
明明較曬中間進攻 打窄d 2閘少傳中
硬係中間猜完一輪 就係傳比閘傳中
都算喇 屌你老母 下下都ban落人地個球員到
九十幾下傳中十下成功真實都唔會咁弱智啦屌
真係好撚on9 玩到好撚燥
就算傳到都係斬比另1隻翼,再傳中比人block
啲人工要求完全唔合理
輪換球員要9萬週薪
免簽rabiot只係8萬幾週薪
閘射波都還可以接受
大佬 傳中你都起碼傳到入禁區吖下下都ban落人到
玩到冇心機
但最弊電腦唔係屈傳中仲要傳中準備度高過我
打個機啫 洗唔洗咁樣撚我
最撚慘係set 晒 cross less often 都狂斬入去
一場6x cross
係咪你中間攻唔入
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞