Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
4123都玩到防反
收後防線,兩邊長傳出球,前鋒用PELLEGRI
中堅同左閘問題唔大
前鋒把握力太差

用安巴度,迪加,DELIGT
左閘有艾馬臣
請問一下我down左最大成10gb個face patch
不過我愛將bukayo saka仲係冇樣 可以點樣加呀?
https://youtu.be/DoCYlokNmHQ

如果呢個正常嘅話 用notepad 開config.xml 睇下條友個id喺唔喺度 唔喺到嘅話用返同樣format自己加返 再reload skin
射門數值好高
德甲大把靚閘執
一面倒
靠角球?
有角,有遠射
Kante遠射勁到仆街
係,同現實一樣
Vardy點set先勁
打防反 好似點set都冇咩入波
用伊恩拿祖(P)反而間中都有波入下
同埋條防線要點執
後防成日穿窿
用緊Maguire搭Evans
想換Evans 已經set左佢mark人都成日走甩
用原班玩李城 一係玩352 bpd L bpd 但就哂左麥迪臣

玩4231 兩隻中堅一定要換 用benkovic+其他

華迪其實點set都勁多波入 打PF 兩邊順足W sup 傳直塞
絕對艾利臣
ddg反應20 救到係基本 所以神救機率變到得返發神經

而且呢一集 門將防守屬性已經得個睇字 要入點都入
ddg啲throw同pass
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞