Football Manager 2019 (16)

870 回覆
6 Like 2 Dislike
助教
我都係俾助教搞
應該都係將性格相近嘅放一齊,其中一個有啲經驗嘅帶住?
用緊狼隊 洗唔洗換助教
你咁得閒
場波較咗文字直播
淨係睇入波replay
學到野會再研究
感謝你打一大篇文教識小弟
extended highlight
咁點做即場調整
睇即場啲數據去做調整
反正射40腳都可以入唔到波架啦
唔會趕唔切㗎咩
extended highlight有時都覺得太遲調整
雖然唔知失波係咪真係關冇調整事
Cap賽後分析黎睇下衰咩
有正選圖upload上黎更好
如果中場控唔到波 睇下會唔會有角色重疊左
最好角色不同 例如AP搭DLP起唔同位置做策應
你有無攻中幫前鋒手?

如果對方死守,你不妨試下拉後條防線,騰出多點空間(我會set埋counter,但唔肯定有無效)
如果你前場夠快,可以試下較through ball
前鋒夠快或夠頂,或者兩翼經常突破唔到,可以試下early crosses,鳩斬入去

我都係摸索緊,大家指教下
我之前都係咁數鳩D死守隊
弱隊成日係後半場狂9猜
控球率6:4比
Push up 緊迫一唔小心就會輸反撃
我有隻假人左閘升到ca 168,但佢long throw得8成日界外球無啦啦扔比人,搞到而家要搵隻中堅或者右閘去扔,佢又要跑到勁撚遠補位
壓爆佢就得
作客另計
可以唔long throw㗎

班撚屌3月明明lead住第三成9分, 之後又和又輸, 淆到我
最尾個月下下贏唔到都aggressive咁屌鳩班撚屌
最後有驚無險
低位防守係點set
我自己如果對面係打短傳我就tight mark但唔逼
對面扭波就相反
但好似唔係一定work
對獌仲俾佢按屌
有冇巴打知道 電話iphone version 有冇得同其他球隊既球員interaction
冇,PC都冇左呢個功能好耐
咁賤既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞