[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
moonlight拎硬best picture

未必啊

驚班老屎忽唔中意gay 題材
女主Emma stone 基本上坐定粒6喇
moonlight拎硬best picture

未必啊

驚班老屎忽唔中意gay 題材

黑人power

Isabelle huppert

勁敵
casey affleck

勁敵

仲未係啲大獎較量過

勁敵

仲未係啲大獎較量過

安樂 大戰 Golden Scene

勁敵

仲未係啲大獎較量過

其實嚴格嚟講Elle唔算係安樂,只不過係電影中心向Sony爭取到畀佢地上映

La La Land 完全係過譽,講完。

Actually 有同感

勁敵

仲未係啲大獎較量過

其實嚴格嚟講Elle唔算係安樂,只不過係電影中心向Sony爭取到畀佢地上映

Sony 香港代理都係安樂
Universal
20th century fox 都係
Oscar honest trailers
https://www.youtube.com/watch?v=3o-aEUulEDQ

Potential terrorist
認真問
點解你地會吹奏Elle
睇完都唔覺有咩特別
有冇咩原因
miss sloane落選女主提名已經放棄睇奧斯卡

Actually 有同感

係有過譽
但奧斯卡唔可以用常理去睇

應該飛走梅姨啦
best pic正路都係la la land
不過moonlight或者Manchester by the sea又可能爆冷嬴到
好難估

應該飛走梅姨啦

overrated actress
casey affleck

應該飛走梅姨啦

overrated actress

Trump trump

勁敵

仲未係啲大獎較量過

Universal

代理係咩意思
即係天煞異降、格雷呢d都同安樂有關

勁敵

仲未係啲大獎較量過

Universal

代理係咩意思
即係天煞異降、格雷呢d都同安樂有關

你當係香港發行權比左佢地去做
一切有關電影宣傳推廣、同戲院拆帳 一律佢地攪
洲立做派拉蒙
認真問
點解你地會吹奏Elle
睇完都唔覺有咩特別
有冇咩原因

同個強姦犯發展到咁既關係都唔夠特別?
撇開劇情唔講 (費事劇透),套戲既場面調度、氣氛營造、節奏掌控都盡顯韋浩雲既導演功架。尤其喜歡刮大風兩條友夾手夾腳閂窗嗰幕,完全係用聲畫呈現兩個人複雜而曖昧既關係
當然,其實淨係睇雨蓓表演都已經值回票價
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞