[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
越睇emma stone個樣越奸咁

性愛機器

樣爭少少 未到最好
洗唔洗擦鞋擦到咁呀
TBB係咪冇人識講英文

好差咩呢兩個
個廣吞
條女啲英文好差
唔好以為落得老蘭多就叫識英文啦
十個拆彈的少年係咪有份?
見親viola davis都諗起佢做annalise d崩潰戲

Wes.........!!!!!

Oh no no no!!!!!!!!

啲字有聲
十個拆彈的少年係咪有份?

見親viola davis都諗起佢做annalise d崩潰戲

頂有聲

Viola Davis
好撚好戲

呢個值得攞

agger
咁但係呢堆黑人嘅演技係值得攞
係今年多黑人戲上姐,其實都同時代背景有關(Baltimore, trump)
Nicole Kidman你問心佢好戲過davis咩?
Michelle Williams又唔夠戲份

上得連登 最緊要反權威

頂有聲

琴晚先睇完今季結局
Toni Erdmann好overrated
TBB係咪冇人識講英文

好差咩呢兩個

連登仔個個都係大演說家
求新link
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖
啲仆街拎開著數蝕返少少就學人話返人歧視

喺連登敢咁講

上年高登仔就話黑人真係做得差D咪無得提名
今年白人少左提名就逆向歧視

終於講返句人話
今年多左黑人電影
做得好既比例上咪多左提名/拎獎

連登高登多盲反都唔係第一日
TBB係咪冇人識講英文

好差咩呢兩個

應該係tvb入面已經算好
條女啲英文好差
唔好以為落得老蘭多就叫識英文啦

你地登到 成龍都出埋黎
論戲份Davis做得女主 爭女配超哂班
同埋真係做得好
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖
啲仆街拎開著數蝕返少少就學人話返人歧視

喺連登敢咁講

上年高登仔就話黑人真係做得差D咪無得提名
今年白人少左提名就逆向歧視

終於講返句人話
今年多左黑人電影
做得好既比例上咪多左提名/拎獎

連登高登多盲反都唔係第一日

前幾年睇金馬屌人做乜唔頒比香港演員
Viola Davis遲早拎埋個女主角
咁但係呢堆黑人嘅演技係值得攞
係今年多黑人戲上姐,其實都同時代背景有關(Baltimore, trump)
Nicole Kidman你問心佢好戲過davis咩?
Michelle Williams又唔夠戲份

又唔係唔值 梅姨又點計先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞