[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
sj

行red carpet唔得

冇睇到丫
見親viola davis都諗起佢做annalise d崩潰戲

Wes.........!!!!!
后面條大陸佬

打后而唔係後,你唔係大陸佬呀?

返天涯啦
usteam 睇唔到
有無其他link
Viola Davis
好撚好戲

呢個值得攞

係咪有演美劇,點解好似明珠台劇啲預告好似見過佢

成陣annalise味
Viola Davis
好撚好戲

呢個值得攞

How to get away with murder
見親viola davis都諗起佢做annalise d崩潰戲

Oh no no no!!!!!!!!
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖
啲仆街拎開著數蝕返少少就學人話返人歧視

喺連登敢咁講

上年高登仔就話黑人真係做得差D咪無得提名
今年白人少左提名就逆向歧視
越睇emma stone個樣越奸咁
emma好似俾人夾住左咁
Viola Davis
好撚好戲

呢個值得攞

How to get away with murder嗰個
TBB係咪冇人識講英文
越睇emma stone個樣越奸咁

性愛機器
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖

喺連登敢咁講

Viola Davis
好撚好戲

呢個值得攞

成陣annalise味

頂有聲
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖

喺連登敢咁講

玩9我咩 tvb super
有冇新link?
白人已被逆向歧視

逆咩向歧視吖

喺連登敢咁講

終於講返句人話
今年多左黑人電影
做得好既比例上咪多左提名/拎獎
咁但係呢堆黑人嘅演技係值得攞
係今年多黑人戲上姐,其實都同時代背景有關(Baltimore, trump)
Nicole Kidman你問心佢好戲過davis咩?
Michelle Williams又唔夠戲份

頂有聲

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞