[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
最驚臨尾幾個俾晒啦啦靚
lalaland仲未有
今屆男配角mahershala ali拎唔係話好,但其他又好似無咩特別
La La Land仲未開齋

等original score

淨係攞best actress已經夠

支持雨蓓

Yes!
呢個一定要畀雨蓓
繼續燈死La La Land
Rolex個廣告
lalaland根本就吹大左,今次終於可以大大聲同班盲撚講
Rolex個廣告

[img][/img]
美國隊長

chris evans 愈黎愈似Keanu Reeves

咪撚玩啦伍寶

Original song 2/5都冇就死na
Hacksaw Ridge - sound mixing

支持雨蓓

Yes!
呢個一定要畀雨蓓

best actress今年應該冇走雞
你話birdman果年拎就有問題囉
希望最佳電影、男主角係manchester
堅感人
其實sound mixing同sound editing有咩分別?無知一問
希望最佳電影、男主角係manchester

[img][/img]
美國隊長

chris evans 愈黎愈似Keanu Reeves

屌又真係幾似

咪撚玩啦伍寶

Original song 2/5都冇就死na

咪咁老定啦

放心有幾個鐵膽
lalaland根本就吹大左,今次終於可以大大聲同班盲撚講

可以好多因素
希望lalaland一個都拎唔到

支持雨蓓

Yes!
呢個一定要畀雨蓓

Emma stone話就話有威尼斯影后 但係雨蓓屌打佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞