[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
講起音樂獎
sing street提都冇提名真係火都起

Drive it like you stole it

呢套認真正, 冇提名真係唔知點解
成蟲成就高 但係人格
收皮la 房事龍
我唔鐘意佢但係佢真係為港爭光 好矛盾
未睇manchester同moonlight 都會中意lalaland既

呢個真
睇下成龍地位幾高
佢睬你地香港人有米
講起音樂獎
sing street提都冇提名真係火都起

Drive it like you stole it

Viola Davis中硬
其他lalaland百分百係最佳導演,其他反而仲有機會

La La要攞攝影呀

除咗opening個long take睇唔出有咩可取之處
twitch 係咪死左
Davis
成龍坐犯人欄咁

果個靚位嚟架喎有地位先坐到
其他lalaland百分百係最佳導演,其他反而仲有機會

La La要攞攝影呀

除咗opening個long take睇唔出有咩可取之處

OPENING 太SHARP
佢係勁 , 冇得拗

但係佢人格又真係閪到震
Lalaland俾個女主、音樂獎算啦

女主憑咩
攝影

攝影反而又麻麻,都係啲音樂深刻多過攝影

Cinematography丁到出血喎勁過音樂我覺得
有冇人cap圖睇下 返緊工冇得睇

女主憑咩
攝影

攝影都麻麻
我記得bridge of spies佢都係出得好少 死啦係咪呢套呢係咪佢呢
講真,上得連登最緊要反主流
眾人皆醉
無唸過奧斯卡 會提香港

女主憑咩
攝影

攝影都麻麻

已經係盲反
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞