[推到完場+競猜遊戲] 第89屆奧斯卡金像獎頒獎典禮

1001 回覆
26 Like 0 Dislike
投晒黑人 點睇
投晒黑人 點睇

Natalie同Emma 但emma未拎過 所以投emma
究竟la la land 可以掃幾多獎?

四五個實有

點解仲未有人投訴Oscars too black?
點解仲未有人投訴Oscars too black?

Too white 有問題
Too black 無問題
其實係咪已經係逆向歧視? 無知一問

四五個實有

我都覺

再多d 就對票房有直接幫助

四五個實有

我都覺

再多就復仇勇者咁重上啦如果仲未捨得落

四五個實有

我都覺

其實都仲上緊

四五個實有

我都覺

其實都仲上緊

其實發行商好精明,套戲由農曆新年殺到落情人節再殺到落奧斯卡,長映長有

四五個實有

我都覺

其實都仲上緊

其實發行商好精明,套戲由農曆新年殺到落情人節再殺到落奧斯卡,長映長有

咪細字咗如果未捨得落
呢套好明顯食情人節
來自火星的愛咪蠢嗱我話套戲咋

四五個實有

我都覺

其實都仲上緊

咪細字咗如果未捨得落
呢套好明顯食情人節
來自火星的愛咪蠢嗱我話套戲咋

套戲極on 9
lalaland 呢4個都接近食硬啦掛
best pic, original score, best director, best song
best pic, original score, best director, best song

女主都硬食

女主都硬食

Best Cinematography 就一定
女主就......
best picture
best directing
我都覺得manchester比lala更值得攞
好想好想好想casey Assfleck 攞

雙數華盛頓拎左sag男主
男女配都黑人拎
cast又係少數電影拎
all in black
best picture
best directing
我都覺得manchester比lala更值得攞

好睇
好想好想好想casey Assfleck 攞

雙數華盛頓拎左sag男主
男女配都黑人拎
cast又係少數電影拎
all in black

所以la la land 拎奬有隱憂
Ryan gosling
頭先睇完Lion
真係好撚正
希望有獎攞
moonlight拎硬best picture
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞