點解要紅衛兵式辱罵警員 重要包圍警總?

327 回覆
84 Like 915 Dislike
點解你成日覺得只有你一個讀過書,你睇過嘅嘢一定多過人地,block 你嘅就係衰人?
咁其實你唔係想討論,閣下出呢個 post 目的係咩呢?
分分鐘冇左
account唔係我 明眼人都知 我會咁豬用正account 連登一言堂 而家先知咩 其實唔敢用正account post文真係要反省下點解 點解啲人唔會理性討論
呢度係討論區 唔係起底區 唔係對罵區 你地唔同意我我totally fine 我唔同意你但我捍衛你地發言嘅權利 但最好指出我有咩問題 然後反駁我 我唔係account本人 that’s all

你去錯邊個集會?
總結:汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪汪
Show Blocked User - 永恆星曲
完全封鎖
唔使理條傻鳩
又呢句明眼人都知啊
拎啲證據出黎咪唔質疑你囉
影衰晒成個法律界啊屌你老母
唔通走埋去: 請問你係咪黑警呀? 你有無亂咁打人呀?
跟住先屌呀?!
Onlun9
你地咁撚醒 洗咩我教呀
好似琴日咁 圍警總 掟下雞蛋 屌下差佬 喊下口號
又一day 幾happy呀
神助攻: 明報記者遭警員圍毆 三投訴兩列「無法追查」 一列「無法完全證明屬實
https://lih.kg/1250171

跟住所謂投訴機制嚟玩
被問責警察人數會係0
你中意點講就點講 I don’t really care 係唔係我自己知
雖然你係五毛 但係 我唔會block你
因為你講嘢真係好中二病 好好笑

開槍指引唔公開
監警機制唔公開
隨便定義暴動
監警會唔撚係法律機制 連tribunal都勉強唔純粹remedy黎架法盲
醒下啦柒頭
巴打咁撚勁不訪講下你咩u咩科,唔夠膽講就收皮唔好串人冇讀書
咁你話我地唔啱吖嘛, 想問下你有咩高見
收皮啦3毛 做狗啦你
樓主活喺平行世界
大家唔洗再推 負評完可以出返去
順手的話可以block埋樓主
paralegal都唔會佢咁盲法
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞