點解要紅衛兵式辱罵警員 重要包圍警總?

327 回覆
84 Like 915 Dislike
出嚟覆我啦
我冇圍你呀
好和平同你講梗嘢呀
但你單機 點玩呀

利申有讀大學唔洗講唔過就問人有冇讀U
真係好撚可憐
我明成因 但做法錯 想分享下個人感想 唔想再同佢地辯論 比較吃力 一大部分唔係討論緊件事 一堆人想知你咩學歷(唔通冇學歷就冇權利開post?冇學歷講嘅論點會錯?
一堆人冇background information就回應我 我回唔到 太多前置資訊要mention
唔需要代表 我地本身就係人民
成本textbook影埋出黎你同我講冇background?
一句講哂
警察通例 監警機制不透明
香港法律legitmacy係由特區政府自律去維持
特區政府唔自律去維持就失去legitimacy
市民唔需要去守冇經過授權 加上失去唯一legitmacy既法律
講完
唔係無學歷論點會錯,而係一開始已經唔誠實嘅人就無值得人信任,好難有人尊重你。
讀law係無可能唔知證人誠實嘅重要性。
In a nutshell即係柒咗。
討論可以完。
唔洗覆佢啦,負皮封鎖上一頁
屌你老母 廢閪垃圾
作為政權最希望睇到警民關係愈差愈好,警察作為除左解放軍之外唯一有槍的組織,如果企係人民果邊佢先驚
而漫無目的謾罵我當你真係能令有點良心的人離職,但之後? 警察會因此執笠? 最大機會係有更多更冇良心的加入,更加企在人民的對面,所以可以留意到佢地近年係一次比一次變態
So9ly囉~
你表達同理解能力係咪有問題?
又係你要用學歷兇人,仲要串鳩人冇讀大學
你asso仔黎咋柒頭,咁撚串真係抵撚你死,讀書又廢又要冇料扮四條
真law友
屌笑撚死 人地自稱hku degree + master holder
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞