點解要紅衛兵式辱罵警員 重要包圍警總?

327 回覆
84 Like 915 Dislike

都唔知個account係咪爆返黎
噉你覺得應該點爭取個獨立委員會返嚟
唔講道理的確係唔恰當
但同隻狗講道理係弱智
樓主扮嫁咋 估唔到真係引左個真law底嘅人入嚟 嚇撚到佢唔夠膽回應 師兄比佢扮到幾頁先出嚟踢爆佢啦好唔好
你老母應該傷心多d
供你讀書 讀屎片番黎
唔好同我講legal system
如果依個政府係可信
就唔會逼到啲人上街
紅衛兵你知咩黎咩?
點解要好似暴徒咁打和平既示威者?
首先我不贊成包圍警署
但係好像不能白背後的原因,面對制度暴力, 投訴無門。 受害者可以怎樣? 同佢講到你曉以大義對嗎?
https://www.youtube.com/watch?v=MDo2uqbWAhA
印度民眾闖入監獄行私刑打死強姦犯

此post已完
依家讀law門檻咁低架咩

樓豬係咪岩岩落黎香港,竟然話有咩不滿要send信投訴。白9痴
咁而家就係法治精神彰顯唔到!
你即係認為香港宜家係第二次文化大革命?
發夢啦你
又block一件
打錯字麻 auto-corrt sorry 但老實講 我知係市民比 但因為而家有法律系統 所以我地要經legal process去處理 我認同你講冇民主社會洗禮 但好遺憾 我地已經有咗個system嘅時間都無奈地去跟著 除非你有解決方案? 我就冇 anyways我想表達嘅嘢係 當我地follow system 有問題時 例如而家 唔係用辱罵 而係去經legal system處理 do I make myself clear?
但佢地係錯 lol
讀屎片就係呢種人,係無法治既地方講法治,笑撚死人
完全封鎖,費撚事眼冤
支持樓主。
同佢地講哂氣啦 一個2個連衛兵比人洗撚哂腦
咩都聽唔入耳
監警會幫到手?
我地可以點?
繼續遊行?
200萬?
有人理?
唔通要繼續屈服?
你有讀過歷史就更應該知道,呢個只係一個’過程‘
請問樓主係邊一個官員既發言之中「感覺到」佢地會正視呢個社會運動同黑警問題呢
係重視呢個社會運動既話淋病晨早講左撤回兩個字啦,洗鬼出黎暗示叫你班友慢慢等到個條例自動失效啦,不過唔保證失效之前會唔會隨時重啓修例姐,要佢道個歉都黑曬面咁
係會重視黑警問題既話,盧偉聰就唔會失蹤到依家,D高層都唔會強烈反對成立獨立調查委員會啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞