點解要紅衛兵式辱罵警員 重要包圍警總?

327 回覆
84 Like 915 Dislike
所以佢地查完 回覆係擺明幫自己人嘅時候 我地要上訴去supreme court
而家真係隔窗鬧兩句都紅衛兵
紅衛兵泉下有知覺得你班友唔值添呀
抄家遊街公審就梗,仲有形形色色好有創意既虐待手法,係虐待至到死!
而家d警察毛都無甩一條紅衛兵
下一站
官邸?
不 個陣明治維新係學制度同科技 火藥 唔係以暴易暴
好笑 我睇嘅嘢一定多過你 佢地投訴課係有問題鬼唔知 而家處理投訴係邊個部門都未清楚 可能唔係佢地人 所以我地要等
必要之惡
不能提出更有效的方法,就不抨擊同路人
有無諗過法庭有部分已經染紅?
立場軟化等於悔改?
你咁樣 同你冇嘢好講 人有高低之分 講緊個腦
咁不如你講兩句啦
TLDR
Btw 負評
警察都一樣咋嘛你驚呀?
人讀law你讀law你讀屎片
法律係由群體制定符合整體利益既守則
基本法有冇經過民意授權?
咁警察通例又係咪選擇性遵守?
屌你老味如果個個香港law grad都好似你咁
唔怪得咁多法律盲法律膠
利申: 英國law grad
不 我講緊佢地軟化係講緊政府佢地知道有問題 所以佢地會正視呢個社會運動 好大機會會正視有問題嘅警務人員
你地圍鳩佢地咁樣有撚用咩 咩有用知唔知呀? 研究法律條文 send信去懲罰問責做錯事嘅公職人員 follow-up make sure要問到責 咁樣先係公私分明 先係冇個人情緒 先係法治社會....

冇錯 我地有權力至高無上既監警會 現有機制非常有效 試下先啦 好正架
你邊間中學讀law?
讀書讀到傻撚左?
屌你老母臭閪你受精個時,你隔離屋警犬係咪射少滴?點解你可以咁撚弱智仲讀犯罪學,家下警犬暴力執法無number,係佢地超越左法律系統呀!現時法律無佢地乎,你仲鳩下鳩下,你咁撚巴炮,你同我捉撚曬速龍小隊,逐個點名去法庭!做唔到就收皮!屌你如果係警犬,死全家再加落地獄!
紅衛兵會要求對話?
政府會自動正視就唔會搞到而家咁啦
樓主思想:在座各位都係垃圾
樓主表示你地好無知,佢睇得多過你,你地識條鐵
此post 已完
立場軟化 態度照舊? 不如咁啦 你出嚟 比我煎你一巴 我保證奉上最真誠嘅歉意可以嗎
問責只有曾任權同你玩
係掂既幾年前689就落左台啦
仲俾到位佢玩假港獨
依家仲想777同你玩依套?
人地唔同你玩問責咁你想點玩?
就係依家班垃圾講咩都無肯出黎面對先至上街圍警總
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞