點解要紅衛兵式辱罵警員 重要包圍警總?

327 回覆
84 Like 915 Dislike
警察係群體
唔係獨立個人
部隊黎
咩宜家香港仲係法治社會咩
我覺得你係狗咪話你係狗,有咩問題?你覺得自己唔係咪反駁我,話你係人而唔係狗,定係依家話人係狗都犯法?
暴力又唔撚得,衝又唔撚得,連掟隻雞蛋都驚失環保撚民心
依加連鬧都唔撚俾,索性學好普通話做中果忍算啦
616駱克道個條遊行路線屌得仲大聲
拖一年先告,退休金袋袋平安。警察犯法有特權?
唔想同你討論基本知識 不過唔知嘅你真係要睇睇歷史
+0.3
都係個句 所以就要去辱罵佢地係咪? 如果係嘅 我冇嘢好講 因為你做嘅嘢係唔恰當
你講嘢太理想化
你欽點人哋係紅衛兵嘅時候有冇諗過正正就係共產黨搞到香港依家變成咁?
投訴有用,啲人就唔會大熱天時走出嚟撚狗?你點會去怪責比迫壓嘅人?
不如樓主解釋下你呢句咩意思先好冇
連登仔廢架 乜都唔識架 樓主大發慈悲講講你讀啲歷史 俾大家開下眼界好冇?

如果錯左唔認又不回應 咁就同香港特首一樣 都可想而知你係乜野人
呢句係戊戌變法時講,唔係明治維新
連紅衛兵慣常批鬥手法都未知 收皮啦樓主
讀多啲中史啦 定讀咗潔淨洗腦版 美化晒?
大家都想你講解吓,教化吓我哋
唔識中史就返去讀下書先出黎講紅衛兵啦
班撚樣當示威者係咩呀?人哋食棍,胡椒噴霧催淚彈
我哋而家屌人老母算係咩?
On9!

由初中重新讀過,ok?
讀撚左咁多書,我想問下投訴課對自己人嘅conviction rate咁撚低,係咪正常現象?

好心啦,望返出去個世界,得冰山一角嘅黑警,係好好彩地俾傳媒周到,然後司法機構執行正義咋屌你老母
今日返補習 有個學生問我呢兩條點計..
https://lih.kg/651293

中學雞 係到扮清醒?
講到好似警察冇辱罵過示威者咁
你立場都幾偏頗下 你係咪真係讀law
定係當左啲警察係你client 想同大家辯論下 邊一邊有罪
仲講投訴有用一係打手一係弱智
死黑警打完人冇number冇得投訴=冇法治
你唔回應其他師兄提問唔緊要呀 答左我先啦你個degree可以係淘寶邊到淘 大約幾錢 平平地想淘番個比表弟做滿月禮物 thz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞