CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(6)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
7/12 CA st
今日收到email 10/3 aco interview
7/12 CA st

CA st 點收ACO email
7/12 CA st

屌你老尾on99又ca又aco
你屈撚晒機啦
7/12 CA st

CA st 點收ACO email

可以佢st 100分 難得一見既奇才 所以ggo破格表揚佢

有d人好似係報左雙拼.但係sd ca title黎 好似係
7/12 CA st

屌你老尾on99又ca又aco
你屈撚晒機啦

7/12 CA st

雙拼?

Yes
屋企人話收到政府信
以為係OFFER
點知係BLT RESULT

封阿華田好似好大封
我嗰度應該放唔入

放唔入至少都叫有得放
最怕⋯⋯⋯

放唔入會擺張卡叫你去郵局拎

其實冇email係咪即係冇機
2月in完上黎叫下春
FF下自己3月頭有offer
屋企人話收到政府信
以為係OFFER
點知係BLT RESULT

封阿華田好似好大封
我嗰度應該放唔入

放唔入至少都叫有得放
最怕⋯⋯⋯

放唔入會擺張卡叫你去郵局拎

其實冇email係咪即係冇機

有EMAIL 無日子仲慘
收到blt信
80分
封信 寫 10/2
18/2寄出

Where is my offer
1月2x號考ST 大約會幾時interview
好驚抽中3月20-24左右, 去左旅行

放心冇咁快

香土報告

現時(20/2)派發進度:

派Interview(ST日期)

CA - 14/12
ACO - 14/12

我1月10 ST 遇左51黃金週去旅行
好高機率撞車

香土報告

CA - 14/12
ACO - 14/12

好高機率撞車

1月ST唔會5月咁後呀

香土報告

CA - 14/12
ACO - 14/12

好高機率撞車

1月ST唔會5月咁後呀

12月14 派 3月10

好唔樂觀呀, 仲有復活節來緊

香土報告

CA - 14/12
ACO - 14/12

好高機率撞車

1月ST唔會5月咁後呀

咁其實in完同等6月大榜無分別架咋wo

香土報告

CA - 14/12
ACO - 14/12

好高機率撞車

1月ST唔會5月咁後呀

咁其實in完同等6月大榜無分別架咋wo

6月都唔知in唔in得哂
ST派發中
快撚D SEND EMAIL俾我啦
最怕大榜遲放
收到blt信
80分
封信 寫 10/2
18/2寄出

Where is my offer

我都收到blt 高你少少
87分
快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我快點比信我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞