CA/ACO現職及2016公開招聘賽前+賽後討論區(6)

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
如果有offer,我願意捐1000蚊

捐2000入文書總會好過啦
收左EMAIL 個ST PASS 無日子將於稍後獲邀出席遴選面試
SD左EMAIL 去問,轉個頭打來佢又好似咩都唔知咁

而個EMAIL 係咪唔會收到IN EMAIL?
如果今日有柯華田我聽日會喺屯門指定地點放低500蚊等巴絲去執,絕不走數

我都加入 到時一齊post圖啦 如果有機會
Btw再叫春

屯門撚一齊集氣

屯門絲
有無巴絲知acceptance form係send去邊個email

Fax完打左去問,佢地話要寄返正本俾佢地
收左EMAIL 個ST PASS 無日子將於稍後獲邀出席遴選面試

你究竟識唔識中文

幾號st

捐2000入文書總會好過啦

入文書總會有咩好處/用處?

我都係

幾號st

11月26
ST PASS EMAIL 係2月15收
想問係咪收柯華田之前會收到email先
2月2號in 光頭佬房
見到有幾位巴打話收到2月2in姦房嘅柯華田
坐立不安
如果6月收WAITING
最遲幾耐先收到OFFER?
如果無 係咪代表WAITING失敗
如果今日有柯華田我聽日會喺屯門指定地點放低500蚊等巴絲去執,絕不走數

我都加入 到時一齊post圖啦 如果有機會
Btw再叫春

都係直接捐

你究竟識唔識中文

好明顯人地未有時間處理
send個email係想大家安心啲唔洗日日問
你又走去問人地

幾號st

11月26
ST PASS EMAIL 係2月15收

email咪叫左你等 佢地出email就係因為太多人等唔切以為無得in ca打去問先會有呢個email出現,你就走去打電話問幾時有得in

等左兩個星期先心急問下SAD
佢唔SD EMAIL 比我我會都未必SD 過去 當落左選
想問係咪收柯華田之前會收到email先
2月2號in 光頭佬房
見到有幾位巴打話收到2月2in姦房嘅柯華田
坐立不安

ca先係,aco直接收柯華田

好啦 thx bro
CA下水有排等
等緊佢打比我通知幾時返工
怕去旅行無聽到旅行都唔敢去
有無有offer既巴絲都一樣
等緊佢打比我通知幾時返工
怕去旅行無聽到旅行都唔敢去
有無有offer既巴絲都一樣

等通知即辭職
11月祼辭咗等aco in 點知冇
得2月in完個ca 又再等
等等下就算有offer都唔係好想要
出面有工請又差唔多價 aco就話啫
11月祼辭咗等aco in 點知冇
得2月in完個ca 又再等
等等下就算有offer都唔係好想要
出面有工請又差唔多價 aco就話啫

點解唔做住等呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞